Aanpassing annuleringsvoorwaarden examens Associatie

29 september 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De afgelopen periode zijn wij, vanwege de corona-situatie, coulant omgegaan met de annulerings-/wijzigingsvoorwaarden van onze examens. De huidige stand van zaken rondom COVID-19 maakt dat wij weer kunnen overgaan tot de normale (oude) situatie. Dit betekent dat per 1 oktober 2021 weer de reguliere annulerings-/wijzigingsvoorwaarden gelden voor het verzetten of annuleren van een examen.

Ook zijn vanaf nu de kluisjes weer beschikbaar op de examenlocaties (met uitzondering van het examencentrum in Amersfoort).

Uiteraard zijn de geldende RIVM-richtlijnen nog steeds van kracht. Heb je klachten zoals beschreven op de website van RIVM, dan kun je helaas geen examen doen. We verzoeken je om dit voor aanvang van je examen te melden door een e-mail te sturen naar klantenservice@associatie.nl.

Op het examencentrum zijn volgende regels van kracht:

 • Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van je examen aanwezig bent.*
 • De kluisjes bij de examencentra zijn weer in gebruik genomen.*
 • De verplichte 1,5 meter komt te vervallen.*
 • Als je ziekteverschijnselen hebt, kun je geen examen doen (dit geldt ook voor hooikoortspatiĆ«nten) en blijf je thuis. Mail ons voor aanvang van je examen.
 • Wij werken niet met een corona toegangsbewijs.

*uitgezonderd examencentrum Amersfoort

Zie ook het Test Center Reglement van Lamark op onze pagina Procedures & regels.

N.B. Ben je wegens lichamelijke klachten en/of ziekenhuisopname (anders dan COVID-gerelateerde klachten) niet in staat om examen te doen en valt dit buiten de annuleringstermijn? We verwijzen je hiervoor naar de regels voor restitutie die staan beschreven in het Examenreglement.

Laatste nieuws

 • 20 oktober 2021

  Online kennissessie Ondernemerschap op 29 november

  De Associatie voor Examinering wil opleiders en docenten graag via een online sessie informeren hoe het examen Ondernemerschap is ontstaan en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens.

 • 30 september 2021

  Nieuw vanaf 1 februari 2022: het examen Ondernemerschap

  De arbeidsmarkt verschuift continu. Steeds meer mensen kiezen om voor zichzelf te beginnen. Waar het eerst leek alsof men door het coronatijdperk terughoudender werd…

 • 29 september 2021

  Aanpassing annuleringsvoorwaarden examens Associatie

  Per 1 oktober 2021 gelden weer de reguliere annulerings- / wijzigingsvoorwaarden voor het verzetten of annuleren van een examen van de Associatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!