Examens in een nieuwe digitale omgeving

Vanaf 5 september worden de examens van de Associatie voor Examinering weergegeven in een nieuwe digitale omgeving. De lay-out van het examen wijzigt, maar de inhoud blijft hetzelfde.

Tijdens het maken van het examen ervaar je de volgende voordelen:
– De weergave van de examenvragen is overzichtelijker door de strakke en moderne uitstraling.
– De mogelijkheid om de lettergrootte, kleur en taal te wijzigen.
– Gemakkelijk overschakelen van examenvragen naar bijlagen binnen dezelfde omgeving.
– Eenvoudig trefwoorden zoeken in bijlagen.
Door deze voordelen is het gebruikersgemak groter.

Start met ons gratis demo-examen en ervaar de wijzigingen zelf. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van wat je op het uiteindelijke examen kan verwachten en zo sta je niet voor verrassingen.

Start demo-examen

Laatste nieuws

 • 15 september 2022

  Webinar opfrisbeurt vakkennis sociale zekerheid

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 8 november een webinar over socialezekerheidswetgeving. In twee uur geeft spreker Marjol Nikkels u een opfrisbeurt om de vakkennis over sociale zekerheid weer actueel en snel paraat te hebben, bijvoorbeeld als er een lastige vraag komt. Bedoeld voor werkgevers en medewerkers in de functie van salarisadministrateur en HR-professionals.

 • 14 september 2022

  Webinar opvolging Prinsjesdag: Wat zijn de gevolgen voor de loonadministratie?

  Op 22 november organiseert de Associatie voor Examinering een webinar waarin Prinsjesdag 2022 centraal staat. Zeker dit jaar speelt de actualiteit een grote rol. Denk hierbij aan de financiële gevolgen van corona en de gestegen lasten. De hoop ligt bij een compensatie voor de werknemer en een mogelijke lastenverlichting voor de werkgever. Wat kunnen we verwachten? Het webinar is bedoeld voor werknemers in de financiële administratie en de salarisadministratie.

 • 9 september 2022

  Bereikbaarheid 16 september

  Op vrijdag 16 september is de Associatie vanaf 12.30 uur niet bereikbaar. Wij staan je op maandag 19 september vanaf 08.30 uur graag te woord.
  Mogelijk vind je het antwoord op jouw vraag via onze Veelgestelde vragen of onze chatbot.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!