Inzagemogelijkheden per 1 januari 2022

15 november 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Per 1 januari 2022 veranderen onze inzagemomenten. Vanaf dan kunnen kandidaten elke week op dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur en vrijdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 inzage doen. De optie om in de oneven weken op de woensdagmiddag inzage te doen, komt te vervallen.

Het aanvragen van inzage verloopt via het eigen account op onze website. De inzage vindt plaats op ons kantoor in Amersfoort.

Laatste nieuws

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 17 september behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!