Update coronamaatregelen 12 januari 2021

12 januari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Inmiddels is via diverse nieuwsbronnen al bekendgemaakt dat het kabinet de lockdown waarschijnlijk met drie weken verlengt.

Op dit moment is het nog onduidelijk of er aangescherpte maatregelen volgen die mogelijk ook van invloed zijn op onze examens. Voor nadere berichtgeving wachten wij daarom de corona-persconferentie af die vanavond plaatsvindt. Informatie over aanvullende maatregelen communiceren wij uiterlijk woensdagochtend om 09:00 uur.

Examens woensdag 13 januari gaan door

Alle geplande examens voor morgen (13 januari) gaan in ieder geval door, uiteraard binnen de RIVM-richtlijnen. Wij adviseren je om de e-mail en onze berichtgeving op de website en LinkedIn of Facebook nauwlettend in de gaten te houden.

Laatste nieuws

 • 11 mei 2021

  Webinar: Aanpak van arbeidsongeschiktheid en re-integratie tijdens corona

  De Associatie organiseert op donderdag 24 juni een webinar voor HR-professionals over arbeidsongeschiktheid en re-integratie tijdens corona.

 • 7 mei 2021

  Openingstijden examenlocaties zomervakantie 2021

  Tijdens de zomervakantie kan het voorkomen dat examenlocaties tijdelijk gesloten zijn. Dit betekent dat je tijdens de zomermaanden minder vaak op de locaties examen kunt doen dan je van ons gewend bent.

 • 30 april 2021

  Webinar thuiswerken in de toekomst

  De Associatie organiseert op dinsdag 22 juni een webinar over wet- en regelgeving omtrent thuiswerken. Bedoeld voor medewerkers en werkgevers bij het financieel advieskantoor die hiermee in hun werk te maken hebben.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!