“De kracht van intrinsieke motivatie”

21 december 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Nils Mulder

Ik ben Nils Mulder, 33 jaar, vader van Max (3 jaar) en Lev (1 jaar) en ben tweevoudig Nederlands kampioen polsstokhoogspringen. Van mijn 20e tot 30e jaar heb ik topsport geademd. Ik ben van nature competitief ingesteld. Mijn winnaarsmentaliteit wil ik verder gebruiken in mijn leven. Ik wil graag het bedrijfsleven in en heb net het Associatiediploma Financieel Assistent behaald.

De opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) heb ik via Fabius opleidingen gevolgd en Basiskennis Calculatie (BKC®) via NHA thuisstudies. Sinds 2012 werk ik als zzp’er en geef ik personal trainingen (fitness) en atletiektrainingen aan topatleten. De volgende stap is het Praktijkdiploma Boekhouden (klaar in juli 2021) en het opdoen van werkervaring. Ik ben net begonnen als penningmeester bij een stichting.

Mijn eerste klant als boekhouder is binnen en ik doe mijn eigen boekhouding. Ik zie mijzelf graag werken bij een administratiekantoor als boekhoudkundig medewerker met doorgroeimogelijkheden. Mijn overige diploma’s zijn: vwo-diploma, propedeuse Informatica en wo Bachelor of Science Psychologie aan de Universiteit van Leiden.

Wat ik heb ontdekt en graag wil doorgeven, is de kracht van intrinsieke motivatie. Die ontstaat van nature bij het vinden van de juiste doelstellingen. De dag dat ik de keuze maakte om 100% voor topsport te gaan, herinner ik mij goed. Ik schoof met gemak alles aan de kant om mijn doelen zo goed mogelijk na te streven.

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    15 juli 2024

    Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

    Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    2 juli 2024

    Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

    Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  • Kandidaat

    22 mei 2024

    Online studie bij LOI opent deuren

    Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!