Examendiensten

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Examenondersteuning

De Associatie kan van a-tot-z ontzorgen door de volledige examinering uit handen te nemen. Of we ontfermen ons alleen over bepaalde onderdelen van het examenproces.
Uiteraard voldoen onze ondersteuning en uitvoering aan de wet- en regelgeving binnen de betreffende branche(s). 

Examenontwikkeling

Van het vaststellen van het toetsbeleid, de samenstelling van de Examencommissie tot aan de analyses achteraf. Een examentraject omvat meer dan alleen vragen maken en correctiewerk. Onze toetsdeskundigen zijn professionals die hier dagelijks in de praktijk mee bezig zijn. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van examinering.

Meer informatie

Examenuitvoering

Bij het afnemen van examens komt heel wat voorbereiding en logistiek kijken. Van de communicatie met kandidaten tot aan het regelen van de locaties en de surveillance. Voor wie zijn energie en tijd liever besteedt aan de eigen kernactiviteit, nemen wij graag de gehele examenlogistiek uit handen.

Meer informatie
Koffie

Advies & Consultancy

Voor opleiders en branches die hun eigen examens maken, is het goed om te weten dat het mogelijk is om onafhankelijk advies  in te winnen. De Associatie voor Examinering biedt toetstechnisch advies en inhoudelijke ondersteuning. Onze toetsdeskundigen zijn professionals die dagelijks bezig zijn met examinering; ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Omdat organisaties en branches onderling grote verschillen kennen, zijn onze diensten altijd in meer of mindere mate maatwerk.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Enkel door met elkaar in gesprek te gaan, komen we erachter of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Toetstechnisch advies

De Associatie kan het huidige toetsbeleid kritisch analyseren. Hierdoor krijgt u een duidelijk en concreet beeld van de sterke en zwakke punten. Als er verbeteringen mogelijk zijn, ondersteunt de Associatie graag in het vervolgtraject.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!