Leven lang ontwikkelen met webinars van de Associatie

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Onze webinars in 2023

Als professional wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten die spelen in jouw branche. Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Hier wil de Associatie voor Examinering graag een bijdrage aan leveren in de vorm van korte online kennissessies.

Door het hele jaar organiseert de Associatie daarom een aantal 2-uur durende webinars, waarin deelnemers worden bijgepraat over thema’s die bij hen spelen. Speciaal bedoeld voor werkgevers en werknemers die actief zijn op het gebied van salarisadministratie en HR-professionals. Kosten per webinar bedragen € 150,- p.p.

Hieronder staan de nieuwste webinars waar je je direct voor kunt inschrijven:

Webinar De do’s en don’ts van de werkkostenregeling

De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 14 maart 2023 een live webinar waarin de werkkostenregeling (WKR) centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van wet- en regelgeving in de salarisadministratie en voor HR-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor arbeidsvoorwaarden. Spreker is Jan-Bertram Rietveld, specialist arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer.

Meer informatie en aanmelden

Webinar Actualiteiten Sociale Zekerheid en Arbeidsmarkt

De Associatie voor Examinering organiseert op maandag 20 maart 2023 een webinar omtrent alle actualiteiten binnen de sociale zekerheid en arbeidsmarkt. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs. Spreker is Marjol Nikkels, specialist in sociale zekerheid, arbeidsrecht en inkomensverzekeringen.

Meer informatie en aanmelden

Webinar Basiscursus pensioenen: de inleiding tot het pensioenakkoord

De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 4 april 2023 een webinar waarin het pensioen centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker is zelfstandig pensioenspecialist Hans Kennis.

Meer informatie en aanmelden

Webinar Actualiteiten rondom grensoverschrijdend werken

De Associatie voor Examinering organiseert op donderdag 20 april 2023 een webinar over grensoverschrijdend werken. Tijdens het webinar komen actuele ontwikkelingen aan de orde waar grensarbeiders, uitgezonden werknemers, expats en emigrerende pensionado’s mee te maken hebben. Spreker is expert Carlo Douven.

Meer informatie en aanmelden

Webinar: expats in Nederland - hoe werkt dat?

Op dinsdag 16 mei organiseert de Associatie voor Examinering een webinar voor eenieder die vanuit zijn functie te maken heeft met werknemers die vanuit het buitenland als expat in Nederland komen werken, zoals werkgevers, hr-professionals, adviseurs en medewerkers in de functie van salarisadministrateur. Spreker is Carlo Douven, hij is specialist internationaal belastingrecht en sociale zekerheid.

Meer informatie en aanmelden

Webinar Sectorindeling, cao-toepassing en pensioenverplichting

De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 30 mei 2023 een webinar waarin sectorindeling, cao en pensioenregelingen centraal staan. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de juiste berekening van premies en toepassing van arbeidsvoorwaarden. Spreker is specialist werkgeverszaken Roelof van Marrum. Met dit webinar kunnen salarisprofessionals hun kennis over dit onderwerp vergroten.

Meer informatie en aanmelden

Eerdere webinars

Al langer organiseren wij webinars over diverse actuele thema’s. Hieronder enkele onderwerpen die aan bod zijn gekomen.

  • Het nieuwe pensioenstelsel
  • Actualiteiten arbeidsrecht
  • Opfrisbeurt kennis sociale zekerheid
  • Auto van de zaak: lust of last
  • Wet arbeidsmarkt (WAB)

Wil jij als organisatie een incompany webinar organiseren, dan is mogelijk met alle titels die hier genoteerd staan. Neem hiervoor contact op met Saskia Bresser-Stein, accountmanager van de Associatie, via s.bresser@associatie.nl of 06 154 170 79.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste webinars en andere actualiteiten? Volg ons dan op LinkedIn.

Uitnodiging online bijeenkomst Ondernemerschap niveau 4

De Associatie voor Examinering vindt het belangrijk dat jonge ondernemers goed beslagen ten ijs komen. Daarom organiseren we op dinsdag 8 februari een online bijeenkomst over het examen Ondernemerschap niveau 4. Bedoeld voor opleiders/docenten in het voortgezet onderwijs en het mbo, die hun leerlingen/studenten deze extra kennis willen bieden.
Lees snel verder en meld u direct aan!

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!