Leven lang ontwikkelen met webinars van de Associatie

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Onze webinars in 2023

Als professional wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten die spelen in jouw branche. Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Hier wil de Associatie voor Examinering graag een bijdrage aan leveren in de vorm van korte online kennissessies.

Door het hele jaar organiseert de Associatie daarom een aantal 2-uur durende webinars, waarin deelnemers worden bijgepraat over thema’s die bij hen spelen. Speciaal bedoeld voor werkgevers en werknemers die actief zijn op het gebied van salarisadministratie en HR-professionals. Kosten per webinar bedragen € 150,- p.p.

Hieronder staan de nieuwste webinars waar je je direct voor kunt inschrijven:

Webinar: aantrekkelijk werkgeverschap - kleine aanpassingen, maar groot effect

De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 24 oktober een webinar over aantrekkelijk werkgeverschap en hoe kleine aanpassingen een groot effect hebben. Deze online kennissessie is bedoeld voor werknemers in de financiële administratie en de salarisadministratie. Onze spreker is Alex Schrijver en hij is ruim 35 jaar actief op het gebied van personeel en salaris.

Meer informatie en aanmelden

Webinar Prinsjesdag en andere ontwikkelingen voor de payroll

De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 10 oktober 2023 een live webinar waarin de “verwachte wetswijzigingen met ingang van 2024” centraal staan. Dit webinar is bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van wet- en regelgeving in de salarisadministratie, evenals HR-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor arbeidsvoorwaarden. Onze spreker is Jan-Bertram Rietveld, een specialist op het gebied van arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer. 

Meer informatie en aanmelden

Webinar Sectorindeling, cao-toepassing en pensioenverplichting

De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 30 mei 2023 een webinar waarin sectorindeling, cao en pensioenregelingen centraal staan. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de juiste berekening van premies en toepassing van arbeidsvoorwaarden. Spreker is specialist werkgeverszaken Roelof van Marrum. Met dit webinar kunnen salarisprofessionals hun kennis over dit onderwerp vergroten.

Meer informatie en aanmelden

Webinar Actualiteiten Arbeidsrecht

De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 20 juni 2023 een webinar waarin arbeidsrecht centraal staat. Dit webinar is bedoeld voor werkgevers en HR- en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor het arbeidsrecht. Spreker tijdens dit webinar is Caroline de Graaf. Caroline heeft haar eigen praktijk: Arbeidsrecht De Graaf.

Meer informatie en aanmelden

Wet Toekomst Pensioenen: ‘Van oud naar nieuw’

De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 27 juni 2023 een webinar waarin het pensioen centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker is Hans Kennis. Hans adviseert in zijn dagelijks leven werkgevers en ondernemingsraden.

Meer informatie en aanmelden

Eerdere webinars

Al langer organiseren wij webinars over diverse actuele thema’s. Hieronder enkele onderwerpen die aan bod zijn gekomen.

  • Het nieuwe pensioenstelsel
  • Actualiteiten arbeidsrecht
  • Opfrisbeurt kennis sociale zekerheid
  • Auto van de zaak: lust of last
  • Wet arbeidsmarkt (WAB)

Wil jij als organisatie een incompany webinar organiseren, dan is mogelijk met alle titels die hier genoteerd staan. Neem hiervoor contact op met Saskia Bresser-Stein, accountmanager van de Associatie, via s.bresser@associatie.nl of 06 154 170 79.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste webinars en andere actualiteiten? Volg ons dan op LinkedIn.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!