Leven lang ontwikkelen met webinars van de Associatie

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Onze webinars in 2022

Als professional wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten die spelen in jouw branche. Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Hier wil de Associatie voor Examinering graag een bijdrage aan leveren in de vorm van korte online kennissessies.

Door het hele jaar organiseert de Associatie daarom een aantal 2-uur durende webinars, waarin deelnemers worden bijgepraat over thema’s die bij hen spelen. Speciaal bedoeld voor werkgevers en werknemers die actief zijn op het gebied van salarisadministratie en HR-professionals. Kosten per webinar bedragen € 125,- p.p.

Hieronder staan de nieuwste webinars waar je je direct voor kunt inschrijven:

Webinar Grensoverschrijdende arbeid en belastingheffing

Op donderdag 3 februari 2022 organiseren we een webinar voor de werknemer en/of werkgever die te maken heeft met werknemers die wonen of werken in het buitenland. Met o.a. internationale aspecten in de loonbelasting, belastingverdragen en de 30%-regeling voor ingekomen werknemers. Het webinar wordt verzorgd door mr. Carlo Douven.

Meer informatie en aanmelden

Eerdere webinars

Ook in 2021 organiseerden wij webinars over diverse actuele thema’s. Hieronder een overzicht van de onderwerpen die aan bod zijn gekomen.

  • Het nieuwe pensioenstelsel
  • Opfrisbeurt sociale zekerheid
  • Auto van de zaak: lust of last
  • Wet arbeidsmarkt (WAB)

Wil jij als organisatie een incompany webinar organiseren, dan is mogelijk met alle titels die hier genoteerd staan. Neem hiervoor contact op met Saskia Bresser-Stein, accountmanager van de Associatie, via s.bresser@associatie.nl of 06 154 170 79.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste webinars en andere actualiteiten? Volg ons dan op LinkedIn.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!