Leven lang ontwikkelen met webinars van de Associatie

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Onze webinars in 2024

Als professional wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten die spelen in jouw branche. Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Hier wil de Associatie voor Examinering graag een bijdrage aan leveren in de vorm van korte online kennissessies.

Door het hele jaar organiseert de Associatie daarom een aantal 2-uur durende webinars, waarin deelnemers worden bijgepraat over thema’s die bij hen spelen. Speciaal bedoeld voor werkgevers en werknemers die actief zijn op het gebied van salarisadministratie en HR-professionals. Kosten per webinar bedragen € 150,- p.p.

De volgende webinars staan gepland in 2024:

Webinar: inzicht in de werkkostenregeling

De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 4 juni 2024 een live webinar waarin de werkkostenregeling (WKR) centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van wet- en regelgeving in de salarisadministratie en voor HR-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor arbeidsvoorwaarden. Spreker is Jan-Bertram Rietveld, specialist arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer.

 

Meer informatie en aanmelden

Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

De Associatie voor examinering organiseert op dinsdag 17 september 2024 een webinar waarin arbeidsrecht centraal staat. Dit webinar is bedoeld voor werkgevers en HR- en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor het arbeidsrecht. Spreker tijdens dit webinar is Caroline de Graaf. Caroline heeft haar eigen praktijk: Arbeidsrecht De Graaf.

Meer info en aanmelden

Eerdere webinars

Al langer organiseren wij webinars over diverse actuele thema’s. Hieronder enkele onderwerpen die aan bod zijn gekomen.

  • Vervoer in de salarisadministratie
  • Het nieuwe pensioenstelsel
  • Actualiteiten arbeidsrecht
  • Opfrisbeurt kennis sociale zekerheid
  • Grensoverschrijdende arbeid en pensioen
  • Wet arbeidsmarkt (WAB)

Wil jij als organisatie een incompany webinar organiseren, dan is mogelijk met alle titels die hier genoteerd staan. Neem hiervoor contact op met Saskia Bresser-Stein, accountmanager van de Associatie, via s.bresser@associatie.nl of 06 154 170 79.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste webinars en andere actualiteiten? Volg ons dan op LinkedIn.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!