Leven lang ontwikkelen met webinars van de Associatie

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Onze webinars in 2024

Als professional wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten die spelen in jouw branche. Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Hier wil de Associatie voor Examinering graag een bijdrage aan leveren in de vorm van korte online kennissessies.

Door het hele jaar organiseert de Associatie daarom een aantal 2-uur durende webinars, waarin deelnemers worden bijgepraat over thema’s die bij hen spelen. Speciaal bedoeld voor werkgevers en werknemers die actief zijn op het gebied van salarisadministratie en HR-professionals. Kosten per webinar bedragen € 150,- p.p.

De volgende webinars staan gepland in 2024:

Inhuur externen: wat zijn de actuele ontwikkelingen en adviezen voor de werkgever?

Schrijf u nu in voor het webinar op 5 maart 2024! De Associatie voor Examinering organiseert een webinar voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van wet- en regelgeving in de salarisadministratie. En voor HR-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor arbeidsvoorwaarden. Spreker en expert Jan-Bertram Rietveld neemt u mee in de arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer.

Meer informatie en aanmelden

Grensoverschrijdend (thuis)werken: hoe gaat u om met belastingheffing en fiscale uitdagingen?

Schrijf u nu in voor het webinar op 3 april 2024! De Associatie voor Examinering organiseert een webinar voor de werknemer die binnen het financieel advieskantoor te maken hebben met werknemers die wonen of werken in het buitenland. Spreker en expert Carlo Douven leidt het gesprek. Hij is specialist internationaal belastingrecht en sociale zekerheid.

Meer informatie en aanmelden

Sociale Zekerheid en Arbeidsmarkt: wat zijn de knelpunten en adviezen voor de toekomst?

Schrijf u nu in voor het webinar op 9 april 2024! De Associatie voor Examinering organiseert een webinar voor werkgevers en medewerkers in de functie van salarisadministrateur. Spreker en expert Marjol Nikkels neemt u mee in de actualiteiten binnen de sociale zekerheid, zodat u volledig op de hoogte bent en blijft.

Meer informatie en aanmelden

Eerdere webinars

Al langer organiseren wij webinars over diverse actuele thema’s. Hieronder enkele onderwerpen die aan bod zijn gekomen.

  • Het nieuwe pensioenstelsel
  • Actualiteiten arbeidsrecht
  • Opfrisbeurt kennis sociale zekerheid
  • Grensoverschrijdende arbeid en pensioen
  • Wet arbeidsmarkt (WAB)

Wil jij als organisatie een incompany webinar organiseren, dan is mogelijk met alle titels die hier genoteerd staan. Neem hiervoor contact op met Saskia Bresser-Stein, accountmanager van de Associatie, via s.bresser@associatie.nl of 06 154 170 79.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste webinars en andere actualiteiten? Volg ons dan op LinkedIn.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!