Laatste nieuws

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

 • 4 januari 2022

  Webinar: Hans Kennis – De inleiding tot het pensioenakkoord.

  De Associatie voor examinering organiseert op dinsdag 22 maart 2022 een webinar waarin het pensioen centraal staat. Dit webinar is bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling.

  Lees verder

 • 19 december 2021

  Update coronamaatregelen

  De overheid heeft bepaald dat er vanaf zondag 19 december een strengere lockdown van kracht is. De maatregelen hebben geen gevolgen voor examens. Met dit bericht willen we je nogmaals op de hoogte brengen van de bestaande regels.

  Lees verder

 • 17 december 2021

  Opleiders-, docenten- en uitgeversbijeenkomst

  Op 8 februari 2022 (van 15:00 – 16:30 uur) staat er een online bijeenkomst gepland voor opleiders, docenten en uitgevers. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn. Het hoofdonderwerp is: “Zijn games de examentool van de toekomst?” Ben je er ook bij?

  Lees verder

 • 2 december 2021

  Webinar: Begeleiding van de langdurig zieke werknemer

  De Associatie voor Examinering organiseert op maandag 24 januari 2022 een webinar over de rechten en plichten bij ziekte voor werkgever en werknemer. Spreker is Marjol Nikkels, specialist in sociale zekerheid, arbeidsrecht en inkomensverzekeringen

  Lees verder

 • 19 november 2021

  Webinar Grensoverschrijdende arbeid en belastingheffing

  De Associatie organiseert op donderdag 3 februari 2022 een webinar voor de werknemer en/of werkgever die binnen het financieel advieskantoor te maken hebben met werknemers die wonen of werken in het buitenland.

  Lees verder

 • 16 november 2021

  Nieuw: examen Beroepscommunicatie niveau 5

  De Associatie voor Examinering heeft een examen ontwikkeld waarin de communicatieve vaardigheden in de beroepscontext van de salarisprofessional getoetst kan worden.

  Lees verder

 • 15 november 2021

  Inzagemogelijkheden per 1 januari 2022

  Per 1 januari 2022 veranderen onze inzagemomenten.

  Lees verder

 • 11 november 2021

  Live op Instagram

  De Associatie voor examinering is LIVE op Instagram. We hebben inmiddels een vliegende start gemaakt op het socialmediakanaal. Op dit medium gaan we onze volgers verrassen met verfrissende content.

  Lees verder

 • 8 november 2021

  Aangepaste openingstijden in december

  Op een aantal dagen in december zijn de openingstijden van onze klantenservice aangepast.

  Lees verder

 • 5 november 2021

  Inschrijven voor vernieuwde examens BKB®, Kostencalculatie en Bedrijfsadministratie

  In 2020 zijn we gestart met een project voor de modernisering van enkele examenprogramma’s uit onze financieel-administratieve lijn. Vanaf nu kunnen kandidaten zich inschrijven voor deze examens.

  Lees verder

 • 4 november 2021

  Update coronamaatregelen per 6 november 2021

  De overheid heeft bepaald dat er vanaf zaterdag 6 november (weer) een aantal coronamaatregelen van kracht worden. Dit heeft ook gevolgen voor de examenafname op onze toetslocaties.

  Lees verder

 • 20 oktober 2021

  Online kennissessie Ondernemerschap op 29 november

  De Associatie voor Examinering wil opleiders en docenten graag via een online sessie informeren hoe het examen Ondernemerschap is ontstaan en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens.

  Lees verder

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!