Laatste nieuws

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

 • 9 juli 2021

  Bereikbaarheid Klantenservice tijdens zomervakantie

  Van 26 juli t/m 13 augustus is de Klantenservice bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 15.00 uur.

  Lees verder

 • 7 juli 2021

  Onderzoek klanttevredenheid kandidaten 2021

  Negen van de tien examenkandidaten beveelt de Associatie aan, binnen hun netwerk, zo blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek 2021.

  Lees verder

 • 21 juni 2021

  Wijzigingen Test Center locaties n.a.v. persconferentie vrijdag 18 juni

  Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 18 juni zijn er nieuwe wijzigingen van kracht ten aanzien van de wachttijd, wachtruimte en mondkapjes. In dit bericht is te lezen wat dit inhoudt.

  Lees verder

 • 18 juni 2021

  Actualiteiten webinar Wet arbeidsmarkt (WAB)

  De Associatie voor Examinering organiseert op woensdag 8 september een webinar voor de medewerker die binnen zijn organisatie te maken heeft met de advisering omtrent de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Spreker is Roelof van Marrum.

  Lees verder

 • 18 juni 2021

  Webinar Auto van de zaak: lust of last?

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 31 augustus een online kennissessie over de regelgeving rondom de auto van de zaak. Spreker is Peter Hoogstraten.

  Lees verder

 • 28 mei 2021

  UPDATE: Schriftelijke uitslagen van examens in april/mei

  Heb je in de maand april of in de eerste helft van mei examen gedaan? Dan kun je de schriftelijke uitslagen in de week van 31 mei verwachten.

  Lees verder

 • 21 mei 2021

  Wat is de volgende stap in jouw carrière?

  Ben je een ambitieuze salaris- en/of personeelsadministrateur? Heb je ervaring op het gebied van arbeid en beloning en wil je je verder professionaliseren? Ga dan voor het Associatiediploma Vakopleiding Payroll Services (VPS®).

  Lees verder

 • 7 mei 2021

  Openingstijden examenlocaties zomervakantie 2021

  Tijdens de zomervakantie kan het voorkomen dat examenlocaties tijdelijk gesloten zijn. Dit betekent dat je tijdens de zomermaanden minder vaak op de locaties examen kunt doen dan je van ons gewend bent.

  Lees verder

 • 30 april 2021

  Webinar thuiswerken in de toekomst

  De Associatie organiseert op dinsdag 22 juni een webinar over wet- en regelgeving omtrent thuiswerken. Bedoeld voor medewerkers en werkgevers bij het financieel advieskantoor die hiermee in hun werk te maken hebben.

  Lees verder

 • 19 april 2021

  Bereikbaarheid Associatie feestdagen april en mei

  Goed om te weten: rond de aankomende feestdagen zijn wij beperkt bereikbaar. We zijn niet aanwezig en niet bereikbaar op:

  Lees verder

 • 9 april 2021

  Inloggen op onze nieuwe website

  Onze website en webshop zijn vernieuwd. Het inloggen, examens boeken en downloaden van voorbeeldexamens werkt net iets anders dan je gewend bent.

  Lees verder

 • 19 maart 2021

  Tweede webinar pensioenstelsel

  De Associatie organiseert op donderdag 20 mei 2021 het tweede van een serie van vier webinars, waarin het pensioen centraal staat.

  Lees verder

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!