Laatste nieuws

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

 • 23 november 2023

  De nieuwe pensioenwet: welke keuzes moet u maken, hoe lost u knelpunten op en wat kunt u vandaag al doen?

  De Associatie voor Examinering organiseert het webinar voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker en expert Hans Kennis leidt het gesprek. Hans is onafhankelijk specialist op het gebied van pensioenen en beloning. Hij adviseert werkgevers en ondernemingsraden. Schrijf u nu in voor het webinar op dinsdag 13 februari 2024!

  Lees verder

 • 23 november 2023

  Vanaf 4 december een nieuwe examenlocatie in Den haag 

  Heb je een examen geboekt of wil je een examen boeken in Den Haag? Let op: vanaf 4 december 2023 zullen de examens plaatsvinden in het nieuwe Test Center ‘Lamark Den Haag’. Lees snel verder!

  Lees verder

 • 14 november 2023

  Inzagemogelijkheden tijdens de komende vakantieperiode

  In verband met de feestdagen is de laatste inzagemogelijkheid van 2023 gepland op dinsdag 19 december 2023. De eerstvolgende mogelijkheid in 2024 voor inzage is 8 januari 2024.

  Lees verder

 • 1 november 2023

  Terugblik netwerkbijeenkomst Associatie

  Op woensdag 11 oktober was het eindelijk zover: onze netwerkbijeenkomst vond plaats op het Kasteel Groeneveld in Baarn. Bij de Associatie voor Examinering blijven we gedreven om de nieuwste ontwikkelingen in onze branche met jullie te delen. Bekijk de impressie van de dag.

  Lees verder

 • 25 september 2023

  Webinar: digitale transformatie in de financiële sector

  De Associatie voor Examinering organiseert op woensdag 8 november 2023 een live webinar waarin
  de digitale transformatie voor financiële professionals centraal staat. Bedoeld voor werknemers in de financiële sector zoals accountants, controllers, fiscalisten en payroll specialisten. Onze gastspreker voor deze bijeenkomst is John Smits, en de middag zal worden gepresenteerd door Belinda Kerkhove.

  Lees verder

 • 11 september 2023

  Bereikbaarbeid 15 september

  Op vrijdag 15 september is de Associatie vanaf 12.00 uur niet bereikbaar. Wij staan je op maandag 18 september vanaf 08.30 uur graag te woord.
  Mogelijk vind je het antwoord op jouw vraag via onze Veelgestelde vragen of onze chatbot.

  Lees verder

 • 26 juli 2023

  Webinar: aantrekkelijk werkgeverschap – kleine aanpassingen, maar groot effect

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 24 oktober een webinar over aantrekkelijk werkgeverschap en hoe kleine aanpassingen een groot effect hebben. Deze online kennissessie is bedoeld voor werknemers in de financiële administratie en de salarisadministratie. Onze spreker is Alex Schrijver en hij is ruim 35 jaar actief op het gebied van personeel en salaris.

  Lees verder

 • 7 juli 2023

  Inzagemomenten in de zomer

  Tijdens de vakantieperiode zal er inzage plaatsvinden op 10 en 24 augustus in plaats van 7 en 21 augustus. Het inzagemoment van 29 augustus zal komen te vervallen.

  Lees verder

 • 3 juli 2023

  Webinar Prinsjesdag en andere ontwikkelingen voor de payroll

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 10 oktober 2023 een live webinar waarin de “verwachte wetswijzigingen met ingang van 2024” centraal staan. Dit webinar is bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van wet- en regelgeving in de salarisadministratie, evenals HR-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor arbeidsvoorwaarden. Onze spreker is Jan-Bertram Rietveld, een specialist op het gebied van arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer.

  Lees verder

 • 30 mei 2023

  Onderzoek klanttevredenheid 2023

  Acht van de tien examenkandidaten beveelt de Associatie aan, binnen hun netwerk, zo blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek 2023.

  Lees verder

 • 25 april 2023

  Einde coronamaatregelen op examenlocaties

  Goed nieuws voor iedereen die een examen gaat afleggen op een van onze Lamark locaties: vanaf heden zijn de coronamaatregelen niet meer van toepassing! Dit betekent dat examenkandidaten zonder restricties en met volle focus aan hun examen kunnen beginnen. We begrijpen dat de afgelopen periode voor veel examenkandidaten een uitdaging was en we willen iedereen bedanken voor het begrip en de medewerking.

  Lees verder

 • 11 april 2023

  Wet Toekomst Pensioenen: ‘Van oud naar nieuw’

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 27 juni 2023 een webinar waarin het pensioen centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker is Hans Kennis. Hans adviseert in zijn dagelijks leven werkgevers en ondernemingsraden.

  Lees verder

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!