Laatste nieuws

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

 • 8 april 2024

  Webinar: Vervoer in de salarisadministratie

  Schrijf u nu in voor het webinar! Spreker Roelof van Marrum neemt de aanwezigen mee in de wereld van ‘Vervoer in de salarisadministratie. Verschillende vergoedingen en verstrekkingen m.b.t. vervoer van de werknemer staan centraal tijdens dit webinar.

  Lees verder

 • 14 maart 2024

  Parkeerverbodszone Hoefkwartier rondom examencentrum Amersfoort

  Vanaf 2 april 2024 geldt er een parkeerverbodszone voor het hele Hoefkwartier. Daarmee is het verboden om auto’s in de wijk langs de rijbaan te parkeren. Parkeren kan dan alleen op de parkeerplaatsen die aangegeven zijn met vakken.

  Lees verder

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

  Lees verder

 • 15 februari 2024

  Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

  De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

  Lees verder

 • 14 februari 2024

  Vervanging rekenmachines op alle toetslocaties

  In de loop van februari 2024 zullen op alle toetslocaties de Casio fx-82MS rekenmachines vervangen worden door de nieuwe versie Casio fx-82NL.

  Lees verder

 • 22 januari 2024

  Grensoverschrijdend (thuis)werken: hoe gaat u om met belastingheffing en fiscale uitdagingen?

  Schrijf u nu in voor het webinar op 3 april 2024! De Associatie voor Examinering organiseert een webinar voor de werknemer die binnen het financieel advieskantoor te maken hebben met werknemers die wonen of werken in het buitenland. Spreker en expert Carlo Douven leidt het gesprek. Hij is specialist internationaal belastingrecht en sociale zekerheid.

  Lees verder

 • 20 december 2023

  Examenlocatie Lamark Utrecht verhuist naar De Meern

  De examenlocatie Lamark Utrecht Papendorp gaat per 9 februari 2024 sluiten. Per 12 februari zal er een nieuwe vestiging beschikbaar zijn in de Meern.
  Het adres van deze locatie is:
  Rijnzathe 8
  3454 PV Utrecht

  Lees verder

 • 11 december 2023

  Terugblik op een geslaagde 7e Regionale Salarisdag

  Onze collega’s, Sandra Hilferink, Saskia Bresser-Stein en Anne Marie Bosman blikken terug op een geslaagde 7e Regionale Salarisdag

  Lees verder

 • 23 november 2023

  Vanaf 4 december een nieuwe examenlocatie in Den haag 

  Heb je een examen geboekt of wil je een examen boeken in Den Haag? Let op: vanaf 4 december 2023 zullen de examens plaatsvinden in het nieuwe Test Center ‘Lamark Den Haag’. Lees snel verder!

  Lees verder

 • 14 november 2023

  Inzagemogelijkheden tijdens de komende vakantieperiode

  In verband met de feestdagen is de laatste inzagemogelijkheid van 2023 gepland op dinsdag 19 december 2023. De eerstvolgende mogelijkheid in 2024 voor inzage is 8 januari 2024.

  Lees verder

 • 1 november 2023

  Terugblik netwerkbijeenkomst Associatie

  Op woensdag 11 oktober was het eindelijk zover: onze netwerkbijeenkomst vond plaats op het Kasteel Groeneveld in Baarn. Bij de Associatie voor Examinering blijven we gedreven om de nieuwste ontwikkelingen in onze branche met jullie te delen. Bekijk de impressie van de dag.

  Lees verder

 • 25 september 2023

  Webinar: digitale transformatie in de financiële sector

  De Associatie voor Examinering organiseert op woensdag 8 november 2023 een live webinar waarin
  de digitale transformatie voor financiële professionals centraal staat. Bedoeld voor werknemers in de financiële sector zoals accountants, controllers, fiscalisten en payroll specialisten. Onze gastspreker voor deze bijeenkomst is John Smits, en de middag zal worden gepresenteerd door Belinda Kerkhove.

  Lees verder

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!