"Met opgedane kennis arbeidsmigranten en werkgevers optimaal bedienen"

27 januari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Gerard Dooper

Ik ben een ondernemende proactieve accountant en fiscalist en mede-eigenaar van onder andere Organized Flex.

De nieuwe stap die ik in mijn leven heb gezet is het opzetten van Organized Flex. Wij stroomlijnen de werk- en salarisprocessen van arbeidsmigranten die met name werkzaam zijn in Nederland en overige Europese landen en tegelijkertijd ontzorgen we werkgevers die werken met deze arbeidsmigranten en door de complexe regelgeving door de bomen het bos niet meer zien.

Het meest uitdagende hieraan is dat deze arbeidsmigranten op basis van een A1 status (sociaal verzekerd in het land van herkomst en belastingplichtig in het land waar ze werken) verloond moeten worden in genoemde landen. Vandaar mijn motivatie om deel te nemen aan de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®).

Grootste uitdaging was dan ook het succesvol afronden van deze opleiding, om zo, met de opgedane kennis, arbeidsmigranten en werkgevers optimaal te kunnen bedienen.

Mijn motivatie voor het behalen van het diploma was om een nog professionelere partner te worden voor bedrijven en organisaties die met ons willen samenwerken.

Ik ben er trots op dat ik, door het behalen van het diploma, nog beter in staat ben om me te onderscheiden en hierdoor mijn diensten, met nog meer deskundigheid, kan aanbieden aan mijn relaties.

Mijn grote droom is om mijn organisatie te positioneren in de markt als het meest betrouwbare platform voor werkgevers die volledig ontzorgd willen worden bij het professioneel inhuren van arbeidsmigranten.

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    15 juli 2024

    Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

    Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    2 juli 2024

    Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

    Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  • Kandidaat

    22 mei 2024

    Online studie bij LOI opent deuren

    Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!