Online studie bij LOI opent deuren

In een wereld vol uitdagingen en kansen, vertelt mijn reis naar het verhaal van een droom die werkelijkheid wordt. Naast mijn drukke baan bij een luchtvaartmaatschappij, ben ik voorzitter bij een bejaardentehuis, secretaris bij een krediet coöperatie, doe ik een intensieve studie en voetbal ik graag. Mijn naam is Romeo Kemper, en ik ben recentelijk geslaagd voor mijn (Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy) VBA ®-diploma in Nederland. Ik woon en werk in het prachtige Suriname, waar ik klaar ben om een nieuwe mijlpaal te bereiken: de registratie voor de titel RFM (Register Financieel Manager). Deze stap brengt niet alleen mijn droom om financieel manager te worden binnen handbereik, maar betekent ook internationale erkenning van mijn vaardigheden en expertise.

In Suriname zijn de mogelijkheden voor gespecialiseerde opleidingen beperkt, waardoor ik koos om mijn horizon te verbreden via een onlinestudie bij de LOI-hogeschool in Nederland. Door de mogelijkheden van mijn werkgever kon ik de examens in Nederland bij de Associatie afleggen waar ik mijn VBA ®-diploma behaald heb. Het was een periode van intense studie, persoonlijke groei en het ontdekken van mijn passie voor financiën.

Wat deze prestatie extra bijzonder maakt, is dat de titel RFM internationaal erkend wordt. Het opent deuren naar nieuwe mogelijkheden en kansen, niet alleen binnen Suriname, maar over de hele wereld. Het betekent dat mijn expertise en vaardigheden worden erkend op het hoogste niveau, en dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan de wereldwijde financiële gemeenschap.

Mijn reis van VBA ®-diploma naar RFM-titel is meer dan alleen een persoonlijke prestatie. Het is een bewijs van vastberadenheid, doorzettingsvermogen en de kracht van dromen. Het is een herinnering dat, met toewijding en hard werken, alles mogelijk is, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Het maakt niet uit vanwaar je ook komt.

Dus terwijl ik mijn volgende stap zet op dit opwindende pad, kijk ik met trots terug op hoever ik ben gekomen, en met hoop en verwachting naar de toekomst. Want mijn reis is nog lang niet voorbij. Er liggen nog vele avonturen en uitdagingen in het verschiet, en ik ben klaar om ze met open armen te ontvangen.

Romeo Kemper

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    15 juli 2024

    Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

    Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    2 juli 2024

    Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

    Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  • Kandidaat

    22 mei 2024

    Online studie bij LOI opent deuren

    Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!