Belangrijke mijlpaal in mijn ontwikkeling als ICT-Ondernemer

Ik ben Jelle van der Pal, en ik wil een belangrijke mijlpaal in mijn leven als ICT-ondernemer met jullie delen. Het was niet altijd makkelijk om de focus te houden op herintreding en zelfontplooiing, zeker niet sinds ik mijn Bachelor Informatica moest onderbreken door een ernstige ziekte. Tegenwoordig zie ik mezelf als ICT-ondernemer, maar op mijn persoonlijke blog profileer ik me ook als ‘Herstel Lobbyist’. Na mijn afkeuring door het UWV heb ik verschillende trajecten en re-integratieprocedures doorlopen met wisselend succes. Tijdens deze periodes heb ik formele erkenning gekregen voor mijn ICT-vaardigheden.

De laatste keer dat ik examen deed, was alweer negen jaar geleden. Dus toen ik deze keer moest wachten tussen het afleggen van het examen en het ontvangen van de resultaten, was ik behoorlijk zenuwachtig. Het starten van de studie ‘Zelfstandig Ondernemer MKB’ van NHA Opleidingen betekende dit een nieuw tijdperk in mijn persoonlijke ontwikkeling en herstel. Ik wist niet of ik het nog in me had om weer gestructureerd te studeren en het diploma Basiskennis Ondernemerschap te halen. Dat ik dit met een 8 als resultaat heb gehaald, geeft me het vertrouwen dat ik de rest van de studie ook aankan.

Ik wil het volledige NHA-diploma halen, niet alleen om aan klanten te laten zien dat ik professioneel ben, maar ook voor mijn eigen zelfvertrouwen. Nu ga ik verder werken aan mijn onderneming. Ik wil uiteindelijk zo succesvol worden dat ik volledig zelfstandig mijn inkomen kan verdienen en misschien zelfs een leuke spaarpot kan opbouwen. Hoe ik dit allemaal bijhoud, leer ik in de volgende module: Basiskennis Boekhouden (BKB®).

Ik hoop dat meer mensen geïnspireerd raken om aan hun professionele ontwikkeling te werken, zelfs als dit niet vanzelfsprekend lijkt.

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    12 augustus 2024

    Blijf nieuwsgiering en blijf leren!

    Piet Sportel over zijn behaalde Associatiediploma

  • Kandidaat

    29 juli 2024

    Belangrijke mijlpaal in mijn ontwikkeling als ICT-Ondernemer

    Jelle van der Pal over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    15 juli 2024

    Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

    Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!