Ernstige verkeershinder Outputweg (tussen Netwerklaan en Basicweg)

Van 29 oktober tot en met 8 november is de Outputweg, tussen de Netwerklaan en de Basicweg afgesloten voor al het verkeer vanwege wegwerkzaamheden. Verkeer wordt met borden omgeleid. Let op: Dit is een busroute. Het examencentrum aan de Plotterweg is hierdoor moeilijker bereikbaar, houd rekening met een extra reistijd van meer dan 30 minuten.

Voorbereiding: controleer actuele reisinformatie en vertrek op tijd 
Bezoekt u in deze periode ons examencentrum of kantoor in Amersfoort? Bereid uw reis dan goed voor. Controleer voor vertrek met de auto de actuele reisinformatie op http://bereikbaarheid.andes.nl/amersfoort voor de laatste updates over wegwerkzaamheden.

Reist u met de trein? 
Controleer altijd vooraf de actuele reisinformatie via de NS-website of de NS-app. Zorg ook hier voor voldoende extra reistijd, zodat u op tijd op de examenlocatie arriveert.

Laatste nieuws

  • 24 oktober 2024

    Ernstige verkeershinder Outputweg (tussen Netwerklaan en Basicweg)

    Van 29 oktober tot en met 8 november is de Outputweg, tussen de Netwerklaan en de Basicweg afgesloten voor al het verkeer vanwege wegwerkzaamheden. Verkeer wordt met borden omgeleid. Let op: Dit is een busroute. Het examencentrum aan de Plotterweg is hierdoor moeilijker bereikbaar, houd rekening met een extra reistijd van meer dan 30 minuten. Lees snel verder voor meer informatie.

  • 23 oktober 2024

    Diploma-erkenning NIRPA voor Vakopleiding Payroll Services (VPS®)

    Voor het Associatiediploma Vakopleiding Payroll Services (VPS®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 30-9-2027. Lees snel verder voor meer informatie.

  • 10 oktober 2024

    Belangrijke onderhoudsmededeling: 22 t/m 24 november

    Van vrijdag 22 november 16:00 uur tot en met zondag 24 november zijn onze systemen niet beschikbaar vanwege noodzakelijk onderhoud aan onze software. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!