“Blijf niet hangen, maar ga op zoek naar jouw interesses, ambities en mogelijkheden!”

9 augustus 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Patrick van der Reest over Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Ik ben Patrick van der Reest, 25 jaar, geboren en getogen in Hazerswoude-Dorp, maar inmiddels woonachtig in Pijnacker. Als ik mijzelf zou moeten omschrijven zou ik zeggen dat ik een ambitieus en leergierig persoon ben die altijd en overal het onderste uit de kan wil halen.

In 2017 heb ik de opleiding Sportmanagement afgerond aan de Haagse Hogeschool, waarna ik vier jaar werkzaam ben geweest als projectmanager in de marketing. Na deze vier jaar, waarin ik diverse stappen heb kunnen zetten, heb ik besloten om het over een hele andere boeg te gooien.

Ik ben bij de LOI de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) gaan volgen en ben tijdens deze opleiding aan de slag gegaan bij accountantskantoor Bloemendaal Ruigrok.

Een spannende stap, omdat ik alles wat ik had opgebouwd in één keer achter zou laten en daarmee weer helemaal opnieuw zou beginnen. Een vertrouwde omgeving werd ineens een volkomen nieuwe omgeving. Nu, een jaar later terugkijkend, ben ik best trots op waar ik inmiddels sta. De opleiding MBA is afgerond, ik heb een vast contract gekregen bij mijn werkgever en ik heb van een volkomen nieuwe omgeving weer een vertrouwde omgeving weten te maken.

De grootste lering die ik uit deze tijd heb getrokken? Blijf niet hangen in wat je al doet. Ga op zoek naar jouw interesses, ambities en mogelijkheden. Blijf deze ontwikkelen en haal op die manier het maximale uit jezelf!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  3 oktober 2022

  “Voor het eerst in mijn leven een negen behaald!”

  Tjeerd den Heijer over Basiskennis Boekhouden (BKB®) en zijn ambitie om boekhouder te worden.

 • Kandidaat

  25 september 2022

  “Ik ben iemand die graag onderneemt en bewuste keuzes maakt”

  Wesley Bakermans volgde de Vakopleiding Payroll Services (VPS®)

 • Kandidaat

  5 september 2022

  “Mijn Associatiediploma heeft mij veel gebracht!”

  Jessica Smit over het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!