“Blijven leren en ontwikkelen heeft mij gebracht waar ik nu ben”

8 november 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Dena van den Berg

Mijn naam is Dena van den Berg en ik ben werkzaam als salarisadministrateur bij Accured accountants & adviseurs. In december 2019 durfde ik eindelijk de sprong in het diepe te wagen en heb ik een carrière switch gemaakt van het toerisme naar de salarisadministratie.

Vrijwel direct na deze stap ben ik begonnen met mijn opleiding om het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) te behalen, erg spannend! Deze opleiding bestaat uit drie modules: Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid, Personeel Organisatie & Communicatie en Loonheffingen.

Met trots kan ik zeggen dat ik mijn PDL®-diploma met mooie cijfers sinds augustus 2021 in the pocket heb! Je bent nooit uitgeleerd; het leren en blijven ontwikkelen heeft mij gebracht waar ik nu ben en daar kan ik met een trots en dankbaar gevoel op terugkijken.

Mijn droom is dat ik doorga in deze branche. Ik blijf leren van collega’s en wie weet dat ik in de toekomst nog eens besluit om ook de Vakopleiding Payroll Services (de vervolgstudie van PDL®) te volgen.

 

Ik wens iedereen die een studie in het vooruitzicht heeft heel veel succes en vooral veel (leer)plezier.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!