Dankbaar voor de kans om te leren, te groeien en mijn doelen te bereiken

Mijn naam is Iryna Hryhorash en ik woon nu ruim 1,5 jaar in Nederland. Vanwege de oorlogssituatie in Oekraïne ben ik hier gaan wonen. In Oekraïne werkte ik al 2 jaar met veel plezier als accountant.

Na mijn verhuizing merkte ik al snel dat ik mijn accountantswerk enorm miste. Daarom wilde ik terugkeren naar dit fijne beroep. Er was alleen een uitdaging. Mijn eerder behaalde diploma’s in Oekraïne waren niet automatisch geldig in Nederland. Elk land heeft zijn eigen specifieke regels en voorschriften met betrekking tot boekhouding. De Nederlandse regels waren mij onbekend en die ben ik dus gaan leren.

Mijn keuze viel op de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®). Ik ging op zoek naar een school die me kon helpen de verschillen in boekhouding en belastingen uit te leggen. Zodat ik mij kon voorbereiden op het examen bij de Associatie van Examinering. De Nederlandse Business School bleek voor mij de perfecte keuze. Hier heb ik de geweldige lerares Natalia Kovgunova ontmoet, een echte professional in haar vakgebied. Ze heeft me veel geleerd!

De Associatie van Examinering wil ik graag bedanken voor de goed georganiseerde examens op de Lamark locaties. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik krijg, hier in Nederland, en zet door om mijn doelen te bereiken.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!