"Dankzij BKB® een beter inzicht in financiën”

1 juni 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Guy van Rijn

Mijn naam is Guy van Rijn, ik ben 27 jaar oud en woon in Delft. Ik heb in 2021 bij de Associatie voor Examinering het examen Basiskennis Boekhouden (BKB®) afgelegd. Ik ben hiervoor geslaagd en wil mijn ervaring graag delen.

Sinds een jaar of twee ben ik zelfstandig ondernemer. Omdat ik slechts weinig transacties had en graag wilde begrijpen waar ik mee bezig was, ben ik mij gaan verdiepen in financiële administratie. In eerste instantie iets waar ik niet veel zin in had. Het bleek echter niet zo makkelijk. Om toch zeker te weten dat ik het goed deed, besloot ik daarom een online cursus Boekhouden te doen.

Dankzij de cursus ben ik nu goed bekend met boekhouden en vind ik boekhouden nu eigenlijk wel leuk om te doen. Ik heb zelfs even met de gedachte gespeeld om boekhouder te worden. Hoe dan ook: ik doe nu mijn eigen boekhouding en ik heb in het algemeen een beter inzicht in financiën gekregen. Ik heb er zeker geen spijt van gehad dat ik de cursus gedaan heb, want ik heb er de rest van mijn leven wat aan.

 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!