"De examens waren goed verzorgd en sloten uitstekend aan bij de aangeboden leerstof."

29 maart 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wendy Dijs over Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)

Ik ben Wendy Dijs en omschrijf mijzelf als een gedreven doorzetter. Naast mijn werk als accounts payable verantwoordelijke bij ALT Technologies BV heb ik mij het afgelopen jaar vol ingezet voor mijn opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) die ik gevolgd heb bij IPD Opleidingen. De drie modules hadden allemaal hun eigen uitdagingen, maar door veel zelfstudie heb ik alle drie de modules succesvol kunnen afronden met een examen bij de Associatie voor Examinering.

De examens waren goed verzorgd en sloten uitstekend aan bij de aangeboden leerstof. Al na een dag had ik de uitslag binnen en kon ik mij met een gerust hart richten op de volgende uitdaging.

Na een periode zonder studieboeken, ben ik van plan om weer een nieuwe opleiding te starten. Zodoende wil ik mijn kennis verbreden en hoop ik deze kennis te bekronen met weer een diploma van de Associatie.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!