"De examens waren goed verzorgd en sloten uitstekend aan bij de aangeboden leerstof."

29 maart 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wendy Dijs over Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)

Ik ben Wendy Dijs en omschrijf mijzelf als een gedreven doorzetter. Naast mijn werk als accounts payable verantwoordelijke bij ALT Technologies BV heb ik mij het afgelopen jaar vol ingezet voor mijn opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) die ik gevolgd heb bij IPD Opleidingen. De drie modules hadden allemaal hun eigen uitdagingen, maar door veel zelfstudie heb ik alle drie de modules succesvol kunnen afronden met een examen bij de Associatie voor Examinering.

De examens waren goed verzorgd en sloten uitstekend aan bij de aangeboden leerstof. Al na een dag had ik de uitslag binnen en kon ik mij met een gerust hart richten op de volgende uitdaging.

Na een periode zonder studieboeken, ben ik van plan om weer een nieuwe opleiding te starten. Zodoende wil ik mijn kennis verbreden en hoop ik deze kennis te bekronen met weer een diploma van de Associatie.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  27 juni 2022

  “Doorzettingsvermogen, discipline en enthousiasme leverden dit mooie diploma op!”

  Roy van Sark over het Praktijkdiploma Boekhouden (PBD®)

 • Kandidaat

  20 juni 2022

  “Door weer te gaan studeren, bouwde ik steeds meer zelfvertrouwen op”

  Violeta Markova Markova-Maria over het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) en Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

 • Kandidaat

  13 juni 2022

  “Als je uit je comfortzone durft te stappen, kom je veel verder!”

  Alice Elsinga over het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!