"De examens waren goed verzorgd en sloten uitstekend aan bij de aangeboden leerstof."

29 maart 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wendy Dijs over Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)

Ik ben Wendy Dijs en omschrijf mijzelf als een gedreven doorzetter. Naast mijn werk als accounts payable verantwoordelijke bij ALT Technologies BV heb ik mij het afgelopen jaar vol ingezet voor mijn opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) die ik gevolgd heb bij IPD Opleidingen. De drie modules hadden allemaal hun eigen uitdagingen, maar door veel zelfstudie heb ik alle drie de modules succesvol kunnen afronden met een examen bij de Associatie voor Examinering.

De examens waren goed verzorgd en sloten uitstekend aan bij de aangeboden leerstof. Al na een dag had ik de uitslag binnen en kon ik mij met een gerust hart richten op de volgende uitdaging.

Na een periode zonder studieboeken, ben ik van plan om weer een nieuwe opleiding te starten. Zodoende wil ik mijn kennis verbreden en hoop ik deze kennis te bekronen met weer een diploma van de Associatie.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!