"De grootste uitdaging was om het geleerde te vergelijken met de ervaringen uit mijn eigen bedrijf."

17 januari 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Snezhanka Marinova over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Ik ben Snezhanka Marinova, geboren in 1979. Ik ben van Bulgaarse afkomst en woon sinds 2007 in Nederland. Ik omschrijf mezelf als een ondernemend en vindingrijk persoon. Een nieuwe en grote stap in mijn leven was het volgen van de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®). Het spannendste van deze stap vond ik het ontdekken van de essentiële onderdelen voor het kunnen runnen van een bedrijf. De grootste uitdaging was om het geleerde te vergelijken met de ervaringen uit mijn eigen bedrijf.

Wat mij motiveert om verder te gaan? Om in control te zijn en scherp te blijven op veelvoorkomende fouten die we (onbewust en uit onwetendheid) kunnen maken. Ik ben trots op de succesvolle verdediging voor het kunnen behalen van mijn diploma’s. Ook kan ik goed communiceren met mensen. De meest waardevolle ontdekking die ik voor mezelf heb gedaan, is dat wanneer iemand een verlangen heeft, er geen grenzen zijn.

Mijn grote droom is om mij bezig te houden met administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden. Dit sluit goed aan bij mijn eigenschappen: verantwoordelijk, vasthoudend, nieuwsgierig en een persoon met een verlangen naar ontwikkeling.

Ik wens anderen succes op hun reis naar het ontdekken van de geheimen van het runnen van een bedrijf.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!