"De grootste uitdaging was om het geleerde te vergelijken met de ervaringen uit mijn eigen bedrijf."

17 januari 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Snezhanka Marinova over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Ik ben Snezhanka Marinova, geboren in 1979. Ik ben van Bulgaarse afkomst en woon sinds 2007 in Nederland. Ik omschrijf mezelf als een ondernemend en vindingrijk persoon. Een nieuwe en grote stap in mijn leven was het volgen van de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®). Het spannendste van deze stap vond ik het ontdekken van de essentiële onderdelen voor het kunnen runnen van een bedrijf. De grootste uitdaging was om het geleerde te vergelijken met de ervaringen uit mijn eigen bedrijf.

Wat mij motiveert om verder te gaan? Om in control te zijn en scherp te blijven op veelvoorkomende fouten die we (onbewust en uit onwetendheid) kunnen maken. Ik ben trots op de succesvolle verdediging voor het kunnen behalen van mijn diploma’s. Ook kan ik goed communiceren met mensen. De meest waardevolle ontdekking die ik voor mezelf heb gedaan, is dat wanneer iemand een verlangen heeft, er geen grenzen zijn.

Mijn grote droom is om mij bezig te houden met administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden. Dit sluit goed aan bij mijn eigenschappen: verantwoordelijk, vasthoudend, nieuwsgierig en een persoon met een verlangen naar ontwikkeling.

Ik wens anderen succes op hun reis naar het ontdekken van de geheimen van het runnen van een bedrijf.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!