Mijn reis door de wereld van salarisadministratie en persoonlijke ontwikkeling

Hallo! Ik ben Jacqueline Hetkämper en beschouw mezelf als een duizendpoot. Tijdens mijn baan als Office & HR Assistant kreeg ik de kans om me verder te ontwikkelen binnen HR en de salarisadministratie op me te nemen. Dit thema vond ik altijd al heel interessant, en daarom heb ik deze kans met beide handen aangegrepen.

Om meer kennis te vergaren over de salarisadministratie ben ik gestart met de cursus Basiskennis Loonadministratie (BKL®) via Markus Verbeek Praehep. De module loonheffingen vond ik het meest uitdagend, omdat je hierbij niet alleen de kennis uit het boek moet kennen, maar je moet het ook kunnen toepassen (denk aan berekeningen maken, etc.). Uiteindelijk heb ik deze module met een prachtig cijfer afgerond. Ik ben dan ook heel trots op dit behaalde resultaat en mag naast het behalen van dit resultaat nu de functie van HR Manager bij mijn huidige werkgever vervullen. Een mooie nieuwe uitdaging!

Ik wens iedereen die via Markus Verbeek Praehep een cursus gaat doen met de examens via de Associatie veel succes! Ik heb de begeleiding, zowel bij de E-Learning (bij de eerste module) als de Virtual Classroom (bij de tweede module), als heel prettig ervaren. De leraren zijn vriendelijk en duidelijk en nemen ook graag extra tijd.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!