Mijn reis door de wereld van salarisadministratie en persoonlijke ontwikkeling

Hallo! Ik ben Jacqueline Hetkämper en beschouw mezelf als een duizendpoot. Tijdens mijn baan als Office & HR Assistant kreeg ik de kans om me verder te ontwikkelen binnen HR en de salarisadministratie op me te nemen. Dit thema vond ik altijd al heel interessant, en daarom heb ik deze kans met beide handen aangegrepen.

Om meer kennis te vergaren over de salarisadministratie ben ik gestart met de cursus Basiskennis Loonadministratie (BKL®) via Markus Verbeek Praehep. De module loonheffingen vond ik het meest uitdagend, omdat je hierbij niet alleen de kennis uit het boek moet kennen, maar je moet het ook kunnen toepassen (denk aan berekeningen maken, etc.). Uiteindelijk heb ik deze module met een prachtig cijfer afgerond. Ik ben dan ook heel trots op dit behaalde resultaat en mag naast het behalen van dit resultaat nu de functie van HR Manager bij mijn huidige werkgever vervullen. Een mooie nieuwe uitdaging!

Ik wens iedereen die via Markus Verbeek Praehep een cursus gaat doen met de examens via de Associatie veel succes! Ik heb de begeleiding, zowel bij de E-Learning (bij de eerste module) als de Virtual Classroom (bij de tweede module), als heel prettig ervaren. De leraren zijn vriendelijk en duidelijk en nemen ook graag extra tijd.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!