“De motivatie om door te zetten als het lastig wordt haal ik uit de stip op de horizon.”

4 januari 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Deborah Janssen – Tassenaar over Nemas® Middle Management

Ik ben Deborah en zojuist heb ik mijn diploma Nemas® Middle Management mogen ontvangen! Ik ben super trots dat dit me gelukt is. Ongeveer anderhalf jaar geleden besloot ik mijn vaste baan op te geven en een nieuwe plek te zoeken waar ik de tijd en ruimte zou hebben om mezelf te kunnen ontwikkelen. De nieuwe job bood mij de kans om vaker thuis te zijn en hierdoor ook meer regelmaat in ons gezin te brengen. Dit heeft een heel goede invloed gehad, niet alleen op mij, maar ook op onze zoon van 8.

De tijd en ruimte hebben voor zelfstudie ervaar ik als waardevol, omdat ik bewust bezig ben met mijn toekomst. De motivatie om door te zetten als het lastig wordt haal ik uit de stip op de horizon; mijn toekomstige loopbaan begint steeds meer vorm te krijgen en ik krijg er steeds meer zin in!

Het was heel lastig om mijn vertrouwde plek op te geven en de zogenoemde ‘sprong in het diepe’ te wagen. Maar het heeft me zoveel gebracht! Ik heb een cursus Organisatiepsychologie gedaan, wat mijn interesse zó wekte dat ik meer wilde weten over bedrijfsvoering. Ook beviel het thuis studeren me heel goed, iets waarover ik eerst nog onzeker was. Het liep zo lekker dat ik ervoor gekozen heb om na Nemas® Basiskennis Management door te gaan en ook Nemas® Middle Management te halen. Deze studies voelen als een waardevolle theoretische basis, waarmee ik durf te analyseren en in de praktijk steeds meer inzicht heb in organisatorische vraagstukken.

Nu ik deze papieren in handen heb, durf ik verder te kijken in mijn loopbaan. Ik zoek naar andere vacatures dan voorheen. Maar ik twijfel nog… misschien eerst nog een verdieping in Personeelsmanagement nu de zelfstudie me zo goed bevalt?

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!