De opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) heeft niet alleen mijn kennis vergroot maar ook mijn zelfvertrouwen versterkt

Mijn naam is Mina Oulahboub, en ik deel graag mijn ervaring over het halen van mijn Basiskennis Calculatie (BKC®) examen. Het is een reis geweest vol uitdagingen en groei, en ik ben dankbaar voor de ondersteuning die ik heb ontvangen. Het besluit om weer naar school te gaan was niet makkelijk. Het kostte moeite en doorzettingsvermogen, maar ik wist dat het de moeite waard zou zijn.

Op de dag van het examen voelde ik de spanning, maar zodra ik de examenruimte van Lamark betrad, werd ik hartelijk ontvangen door de medewerkers. Ze waren vriendelijk en stonden klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Hun ondersteuning was onmisbaar en hielp me mijn zenuwen te kalmeren.

De communicatie met het examenbureau verliep soepel. De informatie was duidelijk en beschikbaar op de website, en eventuele vragen werden snel beantwoord. De examendag zelf verliep soepel, en alles was goed georganiseerd.

Zoals beloofd, ontving ik de resultaten van het examen de volgende ochtend. Alles, van de voorbereiding tot de examendag en het ontvangen van de resultaten, verliep vlot en volgens verwachting.

De opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) heeft niet alleen mijn kennis vergroot maar ook mijn zelfvertrouwen versterkt. Het is een belangrijke mijlpaal in mijn carrière, en ik kijk uit naar de volgende stap in mijn persoonlijke groei.

In deze reis van leren en groeien wil ik Fabius Opleidingen en het examenbureau bedanken.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!