De opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) heeft niet alleen mijn kennis vergroot maar ook mijn zelfvertrouwen versterkt

Mijn naam is Mina Oulahboub, en ik deel graag mijn ervaring over het halen van mijn Basiskennis Calculatie (BKC®) examen. Het is een reis geweest vol uitdagingen en groei, en ik ben dankbaar voor de ondersteuning die ik heb ontvangen. Het besluit om weer naar school te gaan was niet makkelijk. Het kostte moeite en doorzettingsvermogen, maar ik wist dat het de moeite waard zou zijn.

Op de dag van het examen voelde ik de spanning, maar zodra ik de examenruimte van Lamark betrad, werd ik hartelijk ontvangen door de medewerkers. Ze waren vriendelijk en stonden klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Hun ondersteuning was onmisbaar en hielp me mijn zenuwen te kalmeren.

De communicatie met het examenbureau verliep soepel. De informatie was duidelijk en beschikbaar op de website, en eventuele vragen werden snel beantwoord. De examendag zelf verliep soepel, en alles was goed georganiseerd.

Zoals beloofd, ontving ik de resultaten van het examen de volgende ochtend. Alles, van de voorbereiding tot de examendag en het ontvangen van de resultaten, verliep vlot en volgens verwachting.

De opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) heeft niet alleen mijn kennis vergroot maar ook mijn zelfvertrouwen versterkt. Het is een belangrijke mijlpaal in mijn carrière, en ik kijk uit naar de volgende stap in mijn persoonlijke groei.

In deze reis van leren en groeien wil ik Fabius Opleidingen en het examenbureau bedanken.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!