“De opleiding PDB® gaf me meer inzicht en diepgang in mijn vak”

16 augustus 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Regina Leeijen

Het idee dat ik verder wilde studeren was er al een aantal jaar. Maar iedereen kent het excuus vast wel: ‘Geen tijd voor!’. Pas toen ik terechtkwam bij mijn huidige werkgever Sanbio BV. begon het steeds meer te kriebelen. De werkzaamheden die ik hier doe zijn zo divers en uitdagend, dat ik er leergieriger van word. Ik wil niet alleen weten hoe ik iets moet doen, maar ook het waarom erachter en de gevolgen daarvan.

Toen onze jongste zoon naar de basisschool ging en Sanbio BV mij de gelegenheid gaf om mijzelf verder te ontwikkelen, greep ik de kans met beide handen aan. De angst was er wel…Ben ik het studeren nog niet verleerd? Is het wel te combineren met mijn gezin, vriendinnen, sporten en huishouden? Ik besloot voor mezelf om het rustig aan te doen en te beginnen met de eenjarige opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) bij SKO avondopleidingen.

Uiteindelijk duurde het door de lockdown langer dan een jaar en was het op sommige momenten een hele uitdaging. Met een goede strakke planning, mijn doorzettingsvermogen en de steun van mijn man en collega’s, lukte het om alle modules af te sluiten met drie hele mooie punten. De opleiding gaf me meer inzicht en diepgang in mijn vak, wat ik goed kan gebruiken in mijn functie. Er valt nog veel te leren en daarom ga ik vol enthousiasme na de zomer verder met de volgende opleiding: Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!