"Dit diploma sluit goed aan op het vakgebied en biedt perspectief op de arbeidsmarkt."

22 maart 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Jeroen Snijders over Moderne Bedrijfsadministratie

Even voorstellen… mijn naam is Jeroen, ik ben 28 jaar oud en ben momenteel al zo’n 10 jaar werkzaam op een financiële afdeling van een uitzendorganisatie. Hiervoor ik heb ik de mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur niveau 4 gevolgd. In de afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld en al veel ervaring opgedaan. Toch vond ik het voor mijzelf een mooi doel om naast mijn baan een studie te gaan volgen. Ik heb gekozen voor de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie, omdat deze opleiding goed aansluit op het vakgebied. Dit diploma staat ook goed aangeschreven en biedt perspectief op de arbeidsmarkt.

Eind 2018 ben ik begonnen met deze opleiding en heb deze overdag in een klassikale variant gevolgd bij Markus Verbeek Praehep. Dit was voor mij de prettigste manier om deze opleiding te volgen. Ik heb mijn eigen studietempo aangehouden, zodat ik met een goed gevoel de examens in ging.

De lesstof van de modules Belastingwetgeving en Financiering was erg interessant, maar nieuw voor mij. Hier heb ik in mijn dagelijks werk weinig mee te maken. Het was voor mij een uitdaging en doel op zich om deze modules met goed gevolg af te ronden, maar het is gelukt! Ik heb bewezen dat ik een doorzetter ben en de moed niet heb laten zakken. De modules Kostencalculatie en Bedrijfsadministratie gingen mij beter af en voor deze examens ben ik in één keer geslaagd met mooie cijfers.

Eind januari 2022 heb ik het laatste examen met succes afgerond en heb hiermee het diploma Moderne Bedrijfsadministratie behaald. Een mooi resultaat, al zeg ik het zelf!

Met deze opleiding heb ik bewezen dat je naast een fulltime baan de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie kunt volgen. Het ging voor mij met ups en downs, maar uiteindelijk is het allemaal gelukt en kan ik weer een diploma op mijn cv bijschrijven.

Ik ben zelf een goed voorbeeld van als je echt iets wilt, het ook gaat lukken!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!