"Door het behalen van dit diploma ben ik in staat om klanten nog beter te adviseren."

28 februari 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Britt Koster over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

Mijn naam is Britt Koster, 23 jaar oud en woonachtig in Alkmaar. Momenteel ben ik werkzaam als payroll contributor bij Quoratio Groep binnen het domein HR Process & Payroll. Vanuit de Quoratio Groep word ik gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers en hierdoor heb ik veel kennis nodig op het gebied van salarisadministratie en HR.

In oktober 2019 ben ik begonnen met de hbo-bachelor Human Resource Management bij de NCOI en op dat moment had ik nog een functie als intercedent bij een uitzendbureau. Toen ik merkte dat mijn werk niet helemaal aansloot bij mijn opleiding, ben ik gaan kijken naar een eventuele nieuwe werkgever. Ik kwam toen de vacature tegen bij Jan Accountants & Adviseurs als junior medewerker personeelsdiensten en bij deze werkgever kwam ik in contact met het beroep van salarisadministrateur.

Na ongeveer een jaar werken merkte ik dat ik wel veel praktijkervaring had opgedaan, maar bij sommige zaken nog wel echt de theoretische kennis miste op het gebied van salarissen. Toen heb ik in 2021 besloten om de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) te gaan volgen. In het begin heb ik nog even getwijfeld omdat ik dan twee dagen in de week naar de studie moest, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om het te gaan doen. En achteraf kan ik vertellen dat ik er geen seconde spijt van heb gehad. Door het behalen van dit diploma ben ik in staat om klanten nog beter te adviseren en het is een mooie stap in mijn carrière. Mijn doel aan het begin van de opleiding was duidelijk: ik wilde mijn diploma halen en dat is gelukt. Dat sluit mooi aan op mijn visie in het leven. Niet is onmogelijk, alles is haalbaar!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!