Drie Associatiediploma's later en ik ben klaar om elke dag te doen wat ik leuk vind.

Ik ben Nancy Reedijk net afgestudeerd aan de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®). Achttien jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de wereld van boekhouding, waar ik mijn passie ontdekte. Gedurende mijn loopbaan heb ik meerdere opleidingen gevolgd:

 • Boekhoudkundig Medewerker inclusief Basiskennis Boekhouden (BKB®) en Basiskennis Calculatie (BKC®)
 • Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)
 • Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Mijn MBA-opleiding heb ik als thuisstudie gevolgd, net als de opleiding PDL®. Loonadministratie heeft altijd mijn belangstelling gehad, maar in mijn vorige functies was dit helaas niet van toepassing.

Sinds december 2021 ben ik werkzaam bij Finnerz en kreeg ik de kans om in een gecombineerde functie te werken, zowel op de boekhouding als de loonadministratie. Mijn werkgever Finnerz moedigde me aan om de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) te volgen. Ook deze keer koos ik voor een thuisstudie, zodat ik de opleiding kon combineren met mijn fulltime baan en andere verantwoordelijkheden. Ik ben enorm blij dat ik deze kans heb aangegrepen en zo mijn derde diploma van de Associatie heb gehaald!

Wat betreft deze opleiding lag mijn grootste uitdaging bij het examen Arbeidsrecht & Sociale zekerheid niveau 4. De eerste keer nam ik het examen af zonder de toegestane hulpmiddelen (de kleine gids voor de sociale zekerheid en de kleine gids voor het Nederlandse arbeidsrecht). Toen kwam ik net wat punten tekort, maar bij de herkansing, met behulp van deze gidsen, was ik succesvol. Daarom raad ik iedereen aan om deze gidsen aan te schaffen.

Met mijn diploma op zak kan ik elke dag doen wat ik leuk vind en werk ik zowel op het gebied van boekhouding als loonadministratie bij Finnerz.

Ik zou dit iedereen aanbevelen!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  15 juli 2024

  Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

  Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

 • Kandidaat

  2 juli 2024

  Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

  Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!