“Een opleiding die aansluit op het werk kan enorm waardevol zijn.”

29 juni 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Hagar Backus

“Mijn naam is Hagar Backus, 30 jaar oud. Sinds ongeveer anderhalf jaar werk ik bij Valk Solutions, een IT bedrijf, waar ik naast andere werkzaamheden ook de facturatie oppak. Mijn werkgever bood aan om samen met een aantal andere collega’s de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB®) bij het Boekhoudcollege te volgen. Natuurlijk heb ik die kans met beide handen aangegrepen! 

De grootste uitdaging hierbij was om mijn fulltime baan te combineren met een opleiding. Met goed planwerk en een opleider die een goede opbouw in de leerstof wist aan te houden, viel het achteraf heel erg mee! Het was fijn dat ik na elke les de opgedane kennis direct kon toepassen in de praktijk. Hierdoor is alle stof ook goed blijven hangen.

 

Nu ik meer inzicht heb in boekhoudprocessen durf ik meer complexe vraagstukken op te pakken. Hierdoor haal ik elke dag meer voldoening uit het werk wat ik doe. Het heeft mij ook gemotiveerd om deze kennis verder uit te bouwen.

 

Het zelfvertrouwen en de kennis die ik heb opgedaan wens ik anderen ook van harte toe. Een opleiding die aansluit op het werk kan enorm waardevol zijn en je als werknemer alleen maar sterker maken!”

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!