“Een opleiding die aansluit op het werk kan enorm waardevol zijn.”

29 juni 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Hagar Backus

“Mijn naam is Hagar Backus, 30 jaar oud. Sinds ongeveer anderhalf jaar werk ik bij Valk Solutions, een IT bedrijf, waar ik naast andere werkzaamheden ook de facturatie oppak. Mijn werkgever bood aan om samen met een aantal andere collega’s de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB®) bij het Boekhoudcollege te volgen. Natuurlijk heb ik die kans met beide handen aangegrepen! 

De grootste uitdaging hierbij was om mijn fulltime baan te combineren met een opleiding. Met goed planwerk en een opleider die een goede opbouw in de leerstof wist aan te houden, viel het achteraf heel erg mee! Het was fijn dat ik na elke les de opgedane kennis direct kon toepassen in de praktijk. Hierdoor is alle stof ook goed blijven hangen.

 

Nu ik meer inzicht heb in boekhoudprocessen durf ik meer complexe vraagstukken op te pakken. Hierdoor haal ik elke dag meer voldoening uit het werk wat ik doe. Het heeft mij ook gemotiveerd om deze kennis verder uit te bouwen.

 

Het zelfvertrouwen en de kennis die ik heb opgedaan wens ik anderen ook van harte toe. Een opleiding die aansluit op het werk kan enorm waardevol zijn en je als werknemer alleen maar sterker maken!”

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!