“Een studie is een investering in jezelf en dat geeft voldoening!”

25 februari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Monique van der Toorn

Mijn naam is Monique van der Toorn en ik ben werkzaam als salarisadministrateur bij Interfisc BV. Ik heb een aantal jaren geleden mijn Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)  behaald, maar vorig jaar vond ik dat ik er wel klaar voor was om de Vakopleiding Payroll Services (VPS®) te gaan doen. De opleiding heb ik gevolgd bij de opleider Markus Verbeek Praehep. Toen ik de boeken kreeg, schrok ik wel een beetje van de hoeveelheid boeken en stof.

Tijdens mijn start in januari 2020 ging alles nog normaal, maar toen corona in beeld kwam gingen we over naar online studie. Dit was iets minder, maar ik was blij dat we door konden gaan en dat ik ook gewoon examen kon gaan doen. Ik heb de vier modules afwisselend op locatie en online gevolgd en in december mijn studie afgerond. Het ging achteraf best snel en ik vond het erg leuk om weer naar school te gaan en de spanning van examen doen weer te beleven.

Een studie is een investering in jezelf en dat geeft voldoening!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!