Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

Mijn naam is Joanna Fraczak, woon in België en kom oorspronkelijk uit Polen. Ik werk al 1,5 jaar in de administratieve sector. Ik hou ervan om mijn doelen na te jagen, wat in mijn werk goed van pas komt.

In februari heb ik mijn diploma voor Basiskennis Boekhouden (BKB®) bij de Associatie gehaald. Hier ben ik ontzettend blij mee, omdat dit nieuwe kansen biedt op werkgebied en me in staat stelt om verdere stappen te zetten. Het examen was behoorlijk uitdagend en ik heb hard moeten werken om mijn doel te bereiken.

Mijn motto luidt: vele kleine stapjes leiden vanzelf tot één grote stap en brengen je dichter bij je doel. Ik geloof erin dat je alles kunt bereiken als je er maar hard genoeg voor werkt. Ik ben trots op de resultaten die ik heb behaald en wil met mijn verhaal anderen inspireren om ook hun dromen na te jagen.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!