Geloof in Jezelf: mijn reis naar succesvol studeren

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Yvonne Winkel over haar waardevolle boodschap

Mijn naam is Yvonne Winkel en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Ik ben geen doorgewinterde blogger, maar er is een belangrijke boodschap die ik graag met jullie wil delen – een boodschap over geloven in jezelf en de kracht van doorzettingsvermogen. Soms vergt succes extra inzet en zijn avonden en weekenden volgestouwd met studeren, maar wanneer je uiteindelijk je doel bereikt, is elke druppel zweet de moeite waard.

Studeren kan een uitdagende reis zijn, maar het is een reis die je dichter bij je dromen brengt. Tijdens mijn eigen studietraject heb ik verschillende methoden ontdekt die me hebben geholpen om complexe informatie te begrijpen en te onthouden. Een van mijn favoriete technieken was het bedenken van ezelsbruggetjes. Als er een bepaald sleutelwoord in een vraag voorkwam, bedacht ik een ezelsbruggetje dat me hielp herinneren aan het relevante antwoord. Deze techniek maakte het leren niet alleen leuker, maar ook effectiever.

Een andere waardevolle tip die ik graag wil delen, is de kracht van oefening. Ik heb veel baat gehad bij het maken van verschillende oefenexamens van de Associatie. Dit gaf me inzicht in de vraagstelling tijdens het echte examen. Ze bereiden je voor op wat komen gaat en verminderen de angst voor het onbekende. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij opleidingsinstituut Fabius.

Geloof in jezelf, ook als de weg hobbelig wordt. Laat twijfel geen obstakel zijn; zie het eerder als een kans om te groeien.

Dus hier sta ik, Yvonne Winkel, met mijn niet-perfecte blog, maar wel met een waardevolle boodschap: geloof in jezelf, omarm het leerproces en werk gestaag aan je doelen. Je hebt de mogelijkheid om je eigen succesverhaal te creëren – het ligt binnen jouw vermogen om het vorm te geven.

 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!