“Goede planning en voorbereiding hielpen me bij dit mooie resultaat”

15 augustus 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Sandra Snijders over het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

Ik ben Sandra Snijders en werkzaam als secretaresse/management assistente bij Intermedis A & A in Bunde. Ik zou mezelf omschrijven als positief, ondernemend, direct en altijd zoekend naar oplossingen. Ik ben sinds vijf jaar werkzaam bij Intermedis A & A en verricht mijn werkzaamheden met veel plezier. Bij mijn werk kwam ook regelmatig het verzorgen van de loonadministratie kijken. De loonadministratie was voor mij geheel nieuw, maar wel iets wat mij interesseerde.

 

De covid-19-pandemie heeft mij wel aan het denken gezet. Ik wilde positief blijven denken en kijken welke mogelijkheden je waar vandaan kunt halen. Samen met mijn werkgever en collega ben ik om de tafel gaan zitten en samen hebben we besloten dat de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) wel zou aansluiten bij mijn werkzaamheden.

Ik wilde deze opleiding het liefst klassikaal gaan volgen, maar de pandemie werd erger in plaats van minder waardoor ik mijn eerste module online moest volgen. Ik moet zeggen dat het online les volgen mij honderd procent is meegevallen. Het waren zeer fijne en inhoudelijke lessen, die heel goed te volgen waren. De volgende twee modules heb ik wel klassikaal kunnen volgen met de nodige maatregelen, maar dit was voor mij geen probleem. Hierin hebben opleider Markus Verbeek Praehep en de Associatie voor Examinering goed gehandeld.

Tijdens de opleiding twijfelde ik weleens of ik er wel goed aan deed om deze studie te volgen. Met name de studie-uren die ik erin moest en wilde steken en daarnaast de nodige drukte op de werkvloer zette mij aan het denken. Ik heb uiteindelijk een planning voor mezelf gemaakt en gebruikgemaakt van de leerstof via Markus Verbeek Praehep. Ook heb ik gebruikgemaakt van de informatie van de Associatie om mijzelf voor te bereiden op de lesstof en het examen dat ik gepland had. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden dat ik heb doorgezet en de opleiding met een mooi resultaat heb afgerond.

Ik sta zeker open voor een volgende studie, alleen al omdat ik weet dat de begeleiding tijdens de studie en mogelijkheid om je eigen examen in te plannen bijzonder goed geregeld zijn. Maar voor nu ga ik eerst mijn opgedane kennis toepassen in de praktijk.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  18 september 2023

  Mijn PDL®-diploma: een avontuur in groei en doorzettingsvermogen.

  Joanne Reeves over het behalen van haar PDL®-diploma

 • Kandidaat

  3 september 2023

  Geloof in Jezelf: mijn reis naar succesvol studeren

  Yvonne Winkel over haar persoonlijke verhaal en boodschap.

 • Kandidaat

  28 augustus 2023

  “Als levenslange leerling stel ik mezelf geen limiet aan wat ik weet en denk te kunnen.”

  Medylyn Masajo over diploma Financieel assistent

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!