“Heel handig dat ik de geleerde stof direct kan omzetten in de praktijk!”

10 oktober 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Roel Hoeve

Ik ben Roel Hoeve, 35 jaar, en werkzaam als financieel assistent bij Nabuurs Transport BV.
Begin 2018 heb ik de meest spannende stap in mijn leven gezet. Ik heb een carrièreswitch gemaakt van vrachtwagenchauffeur tot financieel assistent. De twee grootste uitdagingen waar ik voor stond? Het terugkeren naar de schoolbanken én het vinden van een werkgever die me de kans bood om mezelf te ontwikkelen.

Mijn leidinggevenden zagen potentie en gaven mij een kans waar ik enorm dankbaar voor ben. Nu, 3,5 jaar later, ben ik de trotse bezitter van de Associatiediploma’s Financieel Assistent, het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) en Moderne Bedrijfsadministratie. Dat ik de geleerde stof direct kan omzetten in de praktijk is ontzettend handig. Het creëert de mogelijkheid om mijn huidige functie te verdiepen en verbreden. Mijn ambitie is om door te groeien tot financial controller. Daarom ben ik gestart met de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie bij LOI Hogeschool.

Ik ben er enorm trots op dat ik deze stap heb gezet én een werkgever heb weten te vinden die me kansen en uitdaging bied.

Andere (toekomstige) studenten geef ik het advies om in je zelf te blijven geloven, niet op te geven wanneer het even tegenzit. Diploma’s komen niet aanwaaien, je zult ze zelf moeten behalen!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!