“Heel handig dat ik de geleerde stof direct kan omzetten in de praktijk!”

10 oktober 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Roel Hoeve

Ik ben Roel Hoeve, 35 jaar, en werkzaam als financieel assistent bij Nabuurs Transport BV.
Begin 2018 heb ik de meest spannende stap in mijn leven gezet. Ik heb een carrièreswitch gemaakt van vrachtwagenchauffeur tot financieel assistent. De twee grootste uitdagingen waar ik voor stond? Het terugkeren naar de schoolbanken én het vinden van een werkgever die me de kans bood om mezelf te ontwikkelen.

Mijn leidinggevenden zagen potentie en gaven mij een kans waar ik enorm dankbaar voor ben. Nu, 3,5 jaar later, ben ik de trotse bezitter van de Associatiediploma’s Financieel Assistent, het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) en Moderne Bedrijfsadministratie. Dat ik de geleerde stof direct kan omzetten in de praktijk is ontzettend handig. Het creëert de mogelijkheid om mijn huidige functie te verdiepen en verbreden. Mijn ambitie is om door te groeien tot financial controller. Daarom ben ik gestart met de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie bij LOI Hogeschool.

Ik ben er enorm trots op dat ik deze stap heb gezet én een werkgever heb weten te vinden die me kansen en uitdaging bied.

Andere (toekomstige) studenten geef ik het advies om in je zelf te blijven geloven, niet op te geven wanneer het even tegenzit. Diploma’s komen niet aanwaaien, je zult ze zelf moeten behalen!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 november 2021

  “Naast veel kennis, heeft de opleiding me ook meer zelfvertrouwen gegeven”

  Blog Martine Scholtz-Romijn over MPZ®

 • Kandidaat

  8 november 2021

  “Blijven leren en ontwikkelen heeft mij gebracht waar ik nu ben”

  Blog Dena van den Berg over PDL®

 • Kandidaat

  1 november 2021

  “Door het thuiswerken kon ik extra tijd in mijn studie steken.”

  Blog Geranda Speelman over PDL® en VPS®

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!