“Heel handig dat ik de geleerde stof direct kan omzetten in de praktijk!”

10 oktober 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Roel Hoeve

Ik ben Roel Hoeve, 35 jaar, en werkzaam als financieel assistent bij Nabuurs Transport BV.
Begin 2018 heb ik de meest spannende stap in mijn leven gezet. Ik heb een carrièreswitch gemaakt van vrachtwagenchauffeur tot financieel assistent. De twee grootste uitdagingen waar ik voor stond? Het terugkeren naar de schoolbanken én het vinden van een werkgever die me de kans bood om mezelf te ontwikkelen.

Mijn leidinggevenden zagen potentie en gaven mij een kans waar ik enorm dankbaar voor ben. Nu, 3,5 jaar later, ben ik de trotse bezitter van de Associatiediploma’s Financieel Assistent, het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) en Moderne Bedrijfsadministratie. Dat ik de geleerde stof direct kan omzetten in de praktijk is ontzettend handig. Het creëert de mogelijkheid om mijn huidige functie te verdiepen en verbreden. Mijn ambitie is om door te groeien tot financial controller. Daarom ben ik gestart met de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie bij LOI Hogeschool.

Ik ben er enorm trots op dat ik deze stap heb gezet én een werkgever heb weten te vinden die me kansen en uitdaging bied.

Andere (toekomstige) studenten geef ik het advies om in je zelf te blijven geloven, niet op te geven wanneer het even tegenzit. Diploma’s komen niet aanwaaien, je zult ze zelf moeten behalen!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!