“Het is fijn als je je kennis met een diploma kunt bewijzen.”

18 oktober 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Soraida Mensche

Ik ben Soraida Mensche en ik woon en werk op Bonaire. Begin 2019 werd ik heel onverwachts gevraagd om de taak van Human Resource Manager te gaan vervullen. Mijn achtergrond is namelijk Public Relations, Sales en Marketing. En in 2008 heb ik me omgeschoold tot docent door een Pedagogisch Getuigschrift te behalen.

Van Human Resource had ik dus helemaal geen kennis en daarom moest ik snel op zoek gaan naar een opleiding die mij de nodige kennis kon geven om deze functie te vervullen

Ik kon heel snel beginnen met een cursus HRM, waarna ik me direct heb ingeschreven om examen via de Associatie te doen. Ik heb mijn examen digitaal vanuit Bonaire kunnen afleggen en later ook mijn scriptie via de digitale weg ingeleverd.

De ervaring die ik gedurende jaren heb opgedaan door te werken bij verschillende organisaties heeft mij enorm geholpen. Ik had de kennis maar niet het diploma. Het is fijn als je je kennis met een diploma kunt bewijzen.

Ik ben trots dat ik nu voor HRM opgenomen ben in het diplomaregister van de Associatie. Ik sta niet stil. Er zijn veel manieren om je dromen werkelijkheid te laten worden. Dit is ook een manier!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 november 2021

  “Naast veel kennis, heeft de opleiding me ook meer zelfvertrouwen gegeven”

  Blog Martine Scholtz-Romijn over MPZ®

 • Kandidaat

  8 november 2021

  “Blijven leren en ontwikkelen heeft mij gebracht waar ik nu ben”

  Blog Dena van den Berg over PDL®

 • Kandidaat

  1 november 2021

  “Door het thuiswerken kon ik extra tijd in mijn studie steken.”

  Blog Geranda Speelman over PDL® en VPS®

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!