“Het is fijn als je je kennis met een diploma kunt bewijzen.”

18 oktober 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Soraida Mensche

Ik ben Soraida Mensche en ik woon en werk op Bonaire. Begin 2019 werd ik heel onverwachts gevraagd om de taak van Human Resource Manager te gaan vervullen. Mijn achtergrond is namelijk Public Relations, Sales en Marketing. En in 2008 heb ik me omgeschoold tot docent door een Pedagogisch Getuigschrift te behalen.

Van Human Resource had ik dus helemaal geen kennis en daarom moest ik snel op zoek gaan naar een opleiding die mij de nodige kennis kon geven om deze functie te vervullen

Ik kon heel snel beginnen met een cursus HRM, waarna ik me direct heb ingeschreven om examen via de Associatie te doen. Ik heb mijn examen digitaal vanuit Bonaire kunnen afleggen en later ook mijn scriptie via de digitale weg ingeleverd.

De ervaring die ik gedurende jaren heb opgedaan door te werken bij verschillende organisaties heeft mij enorm geholpen. Ik had de kennis maar niet het diploma. Het is fijn als je je kennis met een diploma kunt bewijzen.

Ik ben trots dat ik nu voor HRM opgenomen ben in het diplomaregister van de Associatie. Ik sta niet stil. Er zijn veel manieren om je dromen werkelijkheid te laten worden. Dit is ook een manier!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!