“Het is fijn als je je kennis met een diploma kunt bewijzen.”

18 oktober 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Soraida Mensche

Ik ben Soraida Mensche en ik woon en werk op Bonaire. Begin 2019 werd ik heel onverwachts gevraagd om de taak van Human Resource Manager te gaan vervullen. Mijn achtergrond is namelijk Public Relations, Sales en Marketing. En in 2008 heb ik me omgeschoold tot docent door een Pedagogisch Getuigschrift te behalen.

Van Human Resource had ik dus helemaal geen kennis en daarom moest ik snel op zoek gaan naar een opleiding die mij de nodige kennis kon geven om deze functie te vervullen

Ik kon heel snel beginnen met een cursus HRM, waarna ik me direct heb ingeschreven om examen via de Associatie te doen. Ik heb mijn examen digitaal vanuit Bonaire kunnen afleggen en later ook mijn scriptie via de digitale weg ingeleverd.

De ervaring die ik gedurende jaren heb opgedaan door te werken bij verschillende organisaties heeft mij enorm geholpen. Ik had de kennis maar niet het diploma. Het is fijn als je je kennis met een diploma kunt bewijzen.

Ik ben trots dat ik nu voor HRM opgenomen ben in het diplomaregister van de Associatie. Ik sta niet stil. Er zijn veel manieren om je dromen werkelijkheid te laten worden. Dit is ook een manier!

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    15 juli 2024

    Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

    Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    2 juli 2024

    Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

    Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  • Kandidaat

    22 mei 2024

    Online studie bij LOI opent deuren

    Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!