“Het is fijn als je je kennis met een diploma kunt bewijzen.”

18 oktober 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Soraida Mensche

Ik ben Soraida Mensche en ik woon en werk op Bonaire. Begin 2019 werd ik heel onverwachts gevraagd om de taak van Human Resource Manager te gaan vervullen. Mijn achtergrond is namelijk Public Relations, Sales en Marketing. En in 2008 heb ik me omgeschoold tot docent door een Pedagogisch Getuigschrift te behalen.

Van Human Resource had ik dus helemaal geen kennis en daarom moest ik snel op zoek gaan naar een opleiding die mij de nodige kennis kon geven om deze functie te vervullen

Ik kon heel snel beginnen met een cursus HRM, waarna ik me direct heb ingeschreven om examen via de Associatie te doen. Ik heb mijn examen digitaal vanuit Bonaire kunnen afleggen en later ook mijn scriptie via de digitale weg ingeleverd.

De ervaring die ik gedurende jaren heb opgedaan door te werken bij verschillende organisaties heeft mij enorm geholpen. Ik had de kennis maar niet het diploma. Het is fijn als je je kennis met een diploma kunt bewijzen.

Ik ben trots dat ik nu voor HRM opgenomen ben in het diplomaregister van de Associatie. Ik sta niet stil. Er zijn veel manieren om je dromen werkelijkheid te laten worden. Dit is ook een manier!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!