"Ik ben heel trots op het resultaat van BKB® met een 9 als cijfer!"

14 februari 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Galina Krohne over Basiskennis Boekhouden BKB®

Mijn naam is Galina Krohne. Ik ben 3,5 jaar geleden naar Nederland verhuisd. In mijn vaderland werkte ik als boekhoudster. Ik begreep dat ik met mijn beroep in Nederland opnieuw moest beginnen met studeren. Mijn doel is tenminste het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) te halen en een goede baan in Nederland te vinden.

De eerste stap naar mijn doel heb ik met de Nederlandse Business School (NBS) gezet, waar ik heel professioneel werd voorbereid door Nataliia Kovgunova op het examen Basiskennis Boekhouden (BKB®).  Dat was een uitdaging voor mij en ik ben heel trots op het resultaat met een 9 als cijfer!

Ik vind het heel interessant om de fijne kneepjes van het vak boekhouden in Nederland te leren kennen. Ik ga zeker door om het diploma Basiskennis Calculatie (BKC®) te halen.

Dus, Associatie voor Examinering, ik hoop jullie snel weer te zien!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!