"Ik ben heel trots op het resultaat van BKB® met een 9 als cijfer!"

14 februari 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Galina Krohne over Basiskennis Boekhouden BKB®

Mijn naam is Galina Krohne. Ik ben 3,5 jaar geleden naar Nederland verhuisd. In mijn vaderland werkte ik als boekhoudster. Ik begreep dat ik met mijn beroep in Nederland opnieuw moest beginnen met studeren. Mijn doel is tenminste het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) te halen en een goede baan in Nederland te vinden.

De eerste stap naar mijn doel heb ik met de Nederlandse Business School (NBS) gezet, waar ik heel professioneel werd voorbereid door Nataliia Kovgunova op het examen Basiskennis Boekhouden (BKB®).  Dat was een uitdaging voor mij en ik ben heel trots op het resultaat met een 9 als cijfer!

Ik vind het heel interessant om de fijne kneepjes van het vak boekhouden in Nederland te leren kennen. Ik ga zeker door om het diploma Basiskennis Calculatie (BKC®) te halen.

Dus, Associatie voor Examinering, ik hoop jullie snel weer te zien!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!