"Ik ben nu nog beter in staat het juiste advies te geven"

5 maart 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Linda Warmerdam

Ik ben Linda Warmerdam en sinds 2018 werkzaam als hoofd van de financiële administratie bij Kardan NV. Daarnaast ben ik ook aan het begin van dit jaar gestart als zelfstandige onder de naam LIWA Administraties.

Ik ben afgestudeerd accountant en dus altijd gericht geweest op financiële administratie. Toch heeft salarisadministratie en HRM altijd een rol gespeeld in mijn werkzaamheden. Ik kon mij goed redden zonder de opleidingen, maar merkte half 2018 toch dat ik graag het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) wilde gaan behalen.

Op eigen initiatief ben ik in overleg met mijn leidinggevende toen gestart met de opleiding PDL®. Aangezien ik wilde genieten van alle vrijheid, heb ik toen gekozen voor thuisstudie, zodat ik het echt op mijn eigen tempo kon doen. Binnen een jaar heb ik toen mijn PDL®-diploma behaald. Toen ik eenmaal de smaak te pakken had, ben ik direct doorgegaan met de Vakopleiding Payroll Services (VPS®), waarvan ik het diploma afgelopen januari in ontvangst heb mogen nemen.

Ik ben er trots op dat ik nu nog beter in staat ben om het juiste advies te geven en beschik over specifieke deskundigheid, voor zowel mijn werkgever als voor de klanten die ik ondertussen heb via LIWA Administraties. Ik kan iedereen aanraden de opleidingen te volgen om een helder wettelijke achtergrond te hebben in de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!