“Ik heb bewezen dat leeftijd geen reden is om niet aan een opleiding te beginnen.”

23 augustus 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Mary den Oudsten

Ik ben Mary den Oudsten, 55 jaar jong. Vanaf mijn 17e heb ik niet meer in de schoolbanken gezeten om een diploma te halen. Vorig jaar vond ik het eindelijk tijd om mezelf te herontdekken en ben ik begonnen met de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) bij Fabius Opleidingen.

Mijn uiteindelijke doel was het felbegeerde Associatiediploma Financieel Assistent te halen. Hiervoor heb ik aansluitend ook de opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) gevolgd. Door corona werd halverwege de opleiding het klassikaal volgen van de cursus omgezet naar het volgen van online lessen. Hier zag ik best tegenop, maar het is me reuze meegevallen. Mede te danken aan de docenten, die me enorm goed begeleid hebben.  

Uiteindelijk heb ik dat mooie diploma gehaald met 2 prachtige eindcijfers: een 8 en een 10! Ik ben enorm trots op mezelf en heb bewezen dat leeftijd geen reden is om niet aan een opleiding te beginnen. Doorzettingsvermogen en het juiste opleidingsinstituut, dat was voor mij de ideale combinatie. 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!