“Ik heb bewezen dat leeftijd geen reden is om niet aan een opleiding te beginnen.”

23 augustus 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Mary den Oudsten

Ik ben Mary den Oudsten, 55 jaar jong. Vanaf mijn 17e heb ik niet meer in de schoolbanken gezeten om een diploma te halen. Vorig jaar vond ik het eindelijk tijd om mezelf te herontdekken en ben ik begonnen met de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) bij Fabius Opleidingen.

Mijn uiteindelijke doel was het felbegeerde Associatiediploma Financieel Assistent te halen. Hiervoor heb ik aansluitend ook de opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) gevolgd. Door corona werd halverwege de opleiding het klassikaal volgen van de cursus omgezet naar het volgen van online lessen. Hier zag ik best tegenop, maar het is me reuze meegevallen. Mede te danken aan de docenten, die me enorm goed begeleid hebben.  

Uiteindelijk heb ik dat mooie diploma gehaald met 2 prachtige eindcijfers: een 8 en een 10! Ik ben enorm trots op mezelf en heb bewezen dat leeftijd geen reden is om niet aan een opleiding te beginnen. Doorzettingsvermogen en het juiste opleidingsinstituut, dat was voor mij de ideale combinatie. 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 november 2021

  “Naast veel kennis, heeft de opleiding me ook meer zelfvertrouwen gegeven”

  Blog Martine Scholtz-Romijn over MPZ®

 • Kandidaat

  8 november 2021

  “Blijven leren en ontwikkelen heeft mij gebracht waar ik nu ben”

  Blog Dena van den Berg over PDL®

 • Kandidaat

  1 november 2021

  “Door het thuiswerken kon ik extra tijd in mijn studie steken.”

  Blog Geranda Speelman over PDL® en VPS®

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!