“Ik heb bewezen dat leeftijd geen reden is om niet aan een opleiding te beginnen.”

23 augustus 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Mary den Oudsten

Ik ben Mary den Oudsten, 55 jaar jong. Vanaf mijn 17e heb ik niet meer in de schoolbanken gezeten om een diploma te halen. Vorig jaar vond ik het eindelijk tijd om mezelf te herontdekken en ben ik begonnen met de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) bij Fabius Opleidingen.

Mijn uiteindelijke doel was het felbegeerde Associatiediploma Financieel Assistent te halen. Hiervoor heb ik aansluitend ook de opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) gevolgd. Door corona werd halverwege de opleiding het klassikaal volgen van de cursus omgezet naar het volgen van online lessen. Hier zag ik best tegenop, maar het is me reuze meegevallen. Mede te danken aan de docenten, die me enorm goed begeleid hebben.  

Uiteindelijk heb ik dat mooie diploma gehaald met 2 prachtige eindcijfers: een 8 en een 10! Ik ben enorm trots op mezelf en heb bewezen dat leeftijd geen reden is om niet aan een opleiding te beginnen. Doorzettingsvermogen en het juiste opleidingsinstituut, dat was voor mij de ideale combinatie. 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!