“Ik heb veel kennis en positieve energie gehaald uit de opleiding”

23 januari 2023

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Zoë van den Boogaard over Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Vanaf de middelbare school had ik al liefde voor cijfers. Omdat ik toen nog ‘jong en onbezonnen’ was, koos ik voor de makkelijke weg en volgde ik geen financiële opleiding. De laatste jaren kreeg ik hier steeds meer spijt van. Ik merkte dat ik er steeds vaker over nadacht om alsnog een opleiding in de financiële richting te gaan volgen. Echter was fulltime studeren geen optie meer; de vaste lasten moeten tenslotte ergens van betaald worden.

Van mijn werkgever Vaes & Linthorst heb ik in het afgelopen jaar de kans gekregen om naast mijn baan als officemanager de branche-erkende Associatieopleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) te volgen. Dit heb ik gedaan via opleider Markus Verbeek Praehep. En met succes! Afgelopen december heb ik de laatste module Financiering niveau 5 afgerond en dus het diploma MBA in the pocket! Zoals omschreven door de Associatie: “Een onverwoestbaar diploma met een krachtige marktpositie.”

Het was niet altijd even makkelijk om te studeren naast een fulltimebaan en een druk sociaal leven, maar het was het wel meer als waard! Ik heb veel kennis en positieve energie gehaald uit (het behalen van) de opleiding. Ik sluit dan ook niet uit dat het alleen bij dit diploma blijft…

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!