“Ik heb veel kennis en positieve energie gehaald uit de opleiding”

23 januari 2023

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Zoë van den Boogaard over Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Vanaf de middelbare school had ik al liefde voor cijfers. Omdat ik toen nog ‘jong en onbezonnen’ was, koos ik voor de makkelijke weg en volgde ik geen financiële opleiding. De laatste jaren kreeg ik hier steeds meer spijt van. Ik merkte dat ik er steeds vaker over nadacht om alsnog een opleiding in de financiële richting te gaan volgen. Echter was fulltime studeren geen optie meer; de vaste lasten moeten tenslotte ergens van betaald worden.

Van mijn werkgever Vaes & Linthorst heb ik in het afgelopen jaar de kans gekregen om naast mijn baan als officemanager de branche-erkende Associatieopleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) te volgen. Dit heb ik gedaan via opleider Markus Verbeek Praehep. En met succes! Afgelopen december heb ik de laatste module Financiering niveau 5 afgerond en dus het diploma MBA in the pocket! Zoals omschreven door de Associatie: “Een onverwoestbaar diploma met een krachtige marktpositie.”

Het was niet altijd even makkelijk om te studeren naast een fulltimebaan en een druk sociaal leven, maar het was het wel meer als waard! Ik heb veel kennis en positieve energie gehaald uit (het behalen van) de opleiding. Ik sluit dan ook niet uit dat het alleen bij dit diploma blijft…

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  23 januari 2023

  “Ik heb veel kennis en positieve energie gehaald uit de opleiding”

  Zoë van den Boogaard over Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

 • Kandidaat

  16 januari 2023

  “Het is nooit te laat om eens een andere richting te bewandelen!”

  Blog van Ilhan Yalcin over het Associatiediploma Financieel Assistent.

 • Kandidaat

  9 januari 2023

  “Door deze studie te volgen, werk ik aan een mogelijke carrièreswitch”

  Hans Misset over het diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!