"Ik zie de opleiding BKB® als eerste stap op weg naar een baan in Nederland."

11 april 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Alena Kashevskaya over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Mijn naam is Alena Kashevskaya en ik ben bijna twee jaar geleden vanuit Wit-Rusland naar Nederland verhuisd. Ik heb vrij veel ervaring op het gebied van boekhouding en hoger onderwijs in hetzelfde specialisme.

Ik ben momenteel op zoek naar een baan in dit vakgebied, omdat ik mijn kennis en vaardigheden graag wil toepassen bij een werkgever. Tegelijkertijd begrijp ik heel goed dat een specialisme als boekhouding, bedrijfskunde en belastingen in ieder land zijn eigen kenmerken heeft. Bovendien heeft elke organisatie ook zijn eigen eisen en regels. Daarom is het belangrijk dat ik die nieuwe specifieke vereisten bestudeer om zo mijn eigen ervaring aan te kunnen vullen.

De grootste uitdaging voor mij was het leren van de Nederlandse taal, wat natuurlijk nieuw voor mij was. Gelukkig heb ik een opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) kunnen vinden aan de Nederlandse Business School. Hier kon ik me, met de hulp van een uitstekende leraar Natalya Kovgunova, goed voorbereiden en het examen met succes afleggen.

Ik zie deze opleiding als een eerste stap op weg naar het vinden van een baan. Het motiveert me om mijn vaardigheden en capaciteiten te blijven verbeteren. Ik ben dan ook van plan om verder te studeren en ben er zeker van dat ik met het nodige doorzettingsvermogen mijn ambities zal kunnen verwezenlijken.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  15 juli 2024

  Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

  Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

 • Kandidaat

  2 juli 2024

  Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

  Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!