"Ik zie de opleiding BKB® als eerste stap op weg naar een baan in Nederland."

11 april 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Alena Kashevskaya over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Mijn naam is Alena Kashevskaya en ik ben bijna twee jaar geleden vanuit Wit-Rusland naar Nederland verhuisd. Ik heb vrij veel ervaring op het gebied van boekhouding en hoger onderwijs in hetzelfde specialisme.

Ik ben momenteel op zoek naar een baan in dit vakgebied, omdat ik mijn kennis en vaardigheden graag wil toepassen bij een werkgever. Tegelijkertijd begrijp ik heel goed dat een specialisme als boekhouding, bedrijfskunde en belastingen in ieder land zijn eigen kenmerken heeft. Bovendien heeft elke organisatie ook zijn eigen eisen en regels. Daarom is het belangrijk dat ik die nieuwe specifieke vereisten bestudeer om zo mijn eigen ervaring aan te kunnen vullen.

De grootste uitdaging voor mij was het leren van de Nederlandse taal, wat natuurlijk nieuw voor mij was. Gelukkig heb ik een opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) kunnen vinden aan de Nederlandse Business School. Hier kon ik me, met de hulp van een uitstekende leraar Natalya Kovgunova, goed voorbereiden en het examen met succes afleggen.

Ik zie deze opleiding als een eerste stap op weg naar het vinden van een baan. Het motiveert me om mijn vaardigheden en capaciteiten te blijven verbeteren. Ik ben dan ook van plan om verder te studeren en ben er zeker van dat ik met het nodige doorzettingsvermogen mijn ambities zal kunnen verwezenlijken.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  27 november 2023

  Drie Associatiediploma’s later en ik ben klaar om elke dag te doen wat ik leuk vind.

  Nancy Reedijk over haar drie behaalde Associatiediploma’s

 • Kandidaat

  20 november 2023

  Stap voor stap vooruit, want elke stap telt.

  Malgorzata Sykurska over BKB®

 • Kandidaat

  13 november 2023

  Van logistiek naar finance: mijn reis van verandering en groei.

  Dirk Jan over PDB® en MBA-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!