“Investeren in jezelf kan echt fantastische resultaten opleveren”

18 februari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Joanna Adamska

Mijn naam is Joanna Adamska. Ik kom uit Polen en sinds 2014 woon ik in Nederland. Ik ben eerst Nederlands gaan leren, daarna heb ik een aantal cursussen gedaan en heb ik een aantal interessante banen gehad als logistiek medewerker en teamleider. Daarna heb ik werkervaring opgebouwd bij een uitzendbureau als salarisadministrateur. Mijn vorige werkgever heeft mij de mogelijkheid gegeven tot het volgen van een aantal opleidingen. Ik hou van cijfers en logische puzzels en daarom wilde ik me verdiepen in de geheimen van de boekhouding.

In 2019 heb ik besloten om een eigen administratiekantoor @Sava Advice op te richten. Hierdoor ben ik zelf verantwoordelijk voor al het aangenomen werk. Daarom ben ik continu bezig met het volgen van cursussen en het behalen van diploma’s. Hoe meer kennis ik heb, hoe beter ik mijn klanten kan helpen en adviseren.

In 2020 heb ik het Associatiediploma Financieel Assistent behaald. Ik heb de opleiding Praktijkdiploma Belastingrecht net afgerond en nu ben ik bezig het Praktijkdiploma Boekhouden via Fabius Opleidingen. Dit jaar wil ik beginnen met de opleidingen Moderne Bedrijfsadministratie en Register Belastingadviseurs. Ik hou van uitdagingen: hoe moeilijker hoe beter. Dus het is zeker dat ik nog aantal keer ‘gast’ zal zijn van de Associatie.

Leren geeft mij veel plezier. Bij elke volgende opleiding blijkt dat er nog zoveel te leren valt. Investeren in jezelf kan echt fantastische resultaten opleveren. Stel het leren dus niet uit tot morgen, begin hier en nu! Veel succes!

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    15 juli 2024

    Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

    Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    2 juli 2024

    Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

    Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  • Kandidaat

    22 mei 2024

    Online studie bij LOI opent deuren

    Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!