“Investeren in jezelf kan echt fantastische resultaten opleveren”

18 februari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Joanna Adamska

Mijn naam is Joanna Adamska. Ik kom uit Polen en sinds 2014 woon ik in Nederland. Ik ben eerst Nederlands gaan leren, daarna heb ik een aantal cursussen gedaan en heb ik een aantal interessante banen gehad als logistiek medewerker en teamleider. Daarna heb ik werkervaring opgebouwd bij een uitzendbureau als salarisadministrateur. Mijn vorige werkgever heeft mij de mogelijkheid gegeven tot het volgen van een aantal opleidingen. Ik hou van cijfers en logische puzzels en daarom wilde ik me verdiepen in de geheimen van de boekhouding.

In 2019 heb ik besloten om een eigen administratiekantoor @Sava Advice op te richten. Hierdoor ben ik zelf verantwoordelijk voor al het aangenomen werk. Daarom ben ik continu bezig met het volgen van cursussen en het behalen van diploma’s. Hoe meer kennis ik heb, hoe beter ik mijn klanten kan helpen en adviseren.

In 2020 heb ik het Associatiediploma Financieel Assistent behaald. Ik heb de opleiding Praktijkdiploma Belastingrecht net afgerond en nu ben ik bezig het Praktijkdiploma Boekhouden via Fabius Opleidingen. Dit jaar wil ik beginnen met de opleidingen Moderne Bedrijfsadministratie en Register Belastingadviseurs. Ik hou van uitdagingen: hoe moeilijker hoe beter. Dus het is zeker dat ik nog aantal keer ‘gast’ zal zijn van de Associatie.

Leren geeft mij veel plezier. Bij elke volgende opleiding blijkt dat er nog zoveel te leren valt. Investeren in jezelf kan echt fantastische resultaten opleveren. Stel het leren dus niet uit tot morgen, begin hier en nu! Veel succes!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!