"It always seems impossible until it’s done!"

18 december 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Mai van Rootselaar

Mijn naam is Mai van Rootselaar en ik ben 21 jaar oud. Op werkgebied zou ik mezelf omschrijven als een stressbestendig, accuraat en besluitvaardig persoon.

Begin dit jaar heb ik helaas, net zoals vele anderen, de negatieve gevolgen van de coronasituatie ervaren. Ik heb een paar maanden thuisgezeten zonder baan, zonder collega’s en zonder uitdaging. Ik ben momenteel werkzaam in de horecabranche en werkte hier ook toen het coronavirus uitbrak. Solliciteren voor zulke functies werd er niet makkelijker op doordat de horeca werd gesloten in maart.

Dit bracht mij op het idee om een thuisstudie bij het opleidingsinstituut NTI te volgen met als doel een nieuw diploma te behalen in een andere werkbranche. Dat werd Basiskennis Loonadministratie (BKL®) en Medewerker Personeelszaken (MPZ®). Na het leren en nakijken van mijn opdrachten heb ik zelf een examen ingepland bij de Associatie voor Examinering op een locatie en tijd naar keuze. Top geregeld en zeker aan te bevelen!

Ik heb veel nieuwe kennis opgedaan, werd uitgedaagd en heb mijn examens goed afgerond.  In deze periode heb ik geleerd dat het belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen en je horizon te verbreden.

Ik ben blij dat ik de diploma’s BKL® en MPZ® heb behaald!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!