Je bent nooit te oud om te leren

Ik ben Leontina ter Smitten, 56 jaar oud en een trotse oma van 4 kleindochters, met de 5de op komst. Om een voorbeeld te zijn voor mijn (klein)kinderen en te laten zien dat je nooit te oud bent om te leren, ben ik begonnen met een studie om beter te begrijpen wat er op mijn loonstrook staat. Met behulp van het STAP-budget heb ik me ingeschreven bij NTI voor de thuisstudie Paktijkdiploma Loonadministratie (PDL®).

Op 30 december 2023 heb ik examen gedaan in de 3e module Personeel, Organisatie & Communicatie niveau 4 bij de Associatie voor Examinering bij de Lamark locatie in Amsterdam. Groot was mijn verrassing toen ik op 1 januari 2024 al de uitslag kreeg dat ik met een 7,5 ook voor deze module was geslaagd, waarmee ik mijn diploma PDL® heb behaald. Dit was een fantastisch begin van 2024.

Ondertussen heb ik de overstap mogen maken van HR naar Payroll, om zo de opgedane theorie in de praktijk te brengen.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  8 april 2024

  Een traineeship biedt een unieke kans om het payrollvak te starten en je doelen te behalen!

  Ceona Best over haar traineeship bij SD Worx Bood

 • Kandidaat

  25 maart 2024

  Opleiding tot salarisadministrateur bij SD Worx: de theorie meteen in de praktijk brengen

  Linda Kool en Ceona Best van SD Worx over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  11 maart 2024

  Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

  Oksana Zviahintseva over haar behaalde Associatie-examen

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!