“Laat je niet tegenhouden om jezelf te ontwikkelen”

27 september 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Melanie Spekking over PDL®

Mijn naam is Melanie Spekking. Ik ben 29 jaar en omschrijf mijzelf als een echte doorzetter, eerlijk, vriendelijk en leergierig.

Door dyslexie heb ik met moeite mijn vmbo-tl gehaald. Op het mbo ging ik al snel van niveau 4 naar niveau 2. En dat terwijl ik eigenlijk hbo-niveau heb. Dit omdat ik veel moeite heb met vreemde talen. Door de regel in Nederland dat je een voldoende moet halen voor Engels, ben ik na het behalen van mijn mbo 2 diploma gaan werken.

In mijn werk miste ik uitdaging, dus begon ik ondanks mijn lage zelfvertrouwen aan een studie. Dat lage zelfvertrouwen maakte dat ik de examens extra spannend vond.

Nu heb ik met trots door middel van een thuisstudie mijn Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) behaald. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik ben alweer begonnen met de volgende studie: Basiskennis Boekhouden (BKB®). Mijn grote droom is om te werken in de financiële administratie.

Wat ik anderen wil zeggen: laat je niet tegenhouden om jezelf te ontwikkelen. Haal het beste uit jezelf. Veel plezier en succes!!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!