“Laat je niet tegenhouden om jezelf te ontwikkelen”

27 september 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Melanie Spekking over PDL®

Mijn naam is Melanie Spekking. Ik ben 29 jaar en omschrijf mijzelf als een echte doorzetter, eerlijk, vriendelijk en leergierig.

Door dyslexie heb ik met moeite mijn vmbo-tl gehaald. Op het mbo ging ik al snel van niveau 4 naar niveau 2. En dat terwijl ik eigenlijk hbo-niveau heb. Dit omdat ik veel moeite heb met vreemde talen. Door de regel in Nederland dat je een voldoende moet halen voor Engels, ben ik na het behalen van mijn mbo 2 diploma gaan werken.

In mijn werk miste ik uitdaging, dus begon ik ondanks mijn lage zelfvertrouwen aan een studie. Dat lage zelfvertrouwen maakte dat ik de examens extra spannend vond.

Nu heb ik met trots door middel van een thuisstudie mijn Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) behaald. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik ben alweer begonnen met de volgende studie: Basiskennis Boekhouden (BKB®). Mijn grote droom is om te werken in de financiële administratie.

Wat ik anderen wil zeggen: laat je niet tegenhouden om jezelf te ontwikkelen. Haal het beste uit jezelf. Veel plezier en succes!!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!