“Leren geeft mij een positieve dosis zelfvertrouwen”

9 juli 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Marianna Mazana

Mijn naam is Marianna Mazana en ik werk als teamleider bij Apotheek de Hoofdrol B.V. waar ik ook stukjes personeelszaken doe. Ik raakte verder geïnteresseerd in het vakgebied van arbeidsrecht, salaris en personeelszaken, dus ik besloot om het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) te gaan volgen.

In de drie modules heb ik de afgelopen tijd alle ins & outs van salarisadministratie geleerd op het gebied van wet- en regelgeving, belastingen en verschillende salarismutaties. De laatste module, Loonheffingen niveau 4, heb ik gehaald tijdens mijn zwangerschapsverlof. Dat maakte me extra trots.

Ik heb het heel plezierig gevonden om nieuwe theorie te leren. Het geeft mij een positieve dosis zelfvertrouwen. Mijn volgende stap is de Vakopleiding Payroll Services (VPS®).

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!