“Leren geeft mij een positieve dosis zelfvertrouwen”

9 juli 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Marianna Mazana

Mijn naam is Marianna Mazana en ik werk als teamleider bij Apotheek de Hoofdrol B.V. waar ik ook stukjes personeelszaken doe. Ik raakte verder geïnteresseerd in het vakgebied van arbeidsrecht, salaris en personeelszaken, dus ik besloot om het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) te gaan volgen.

In de drie modules heb ik de afgelopen tijd alle ins & outs van salarisadministratie geleerd op het gebied van wet- en regelgeving, belastingen en verschillende salarismutaties. De laatste module, Loonheffingen niveau 4, heb ik gehaald tijdens mijn zwangerschapsverlof. Dat maakte me extra trots.

Ik heb het heel plezierig gevonden om nieuwe theorie te leren. Het geeft mij een positieve dosis zelfvertrouwen. Mijn volgende stap is de Vakopleiding Payroll Services (VPS®).

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!