"MBA, een stap verder in mijn ontwikkeling"

25 maart 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Adina Marginean – Maters

Mijn naam is Adina Marginean – Maters. Ik ben 41 jaar en woon sinds 2001 in Nederland. In 2010 ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging op de afdeling Finance & Control van het Clusius College, een groene school met veel aandacht voor de leerlingen en studenten. Als onderwijsinstelling heeft het Clusius College niet alleen oog voor de ontwikkeling van haar leerlingen en studenten, ook de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers vindt mijn werkgever belangrijk.

Na overleg met mijn leidinggevende ben ik in 2015 met veel enthousiasme aan de module Bedrijfsadministratie, zelfstudie via LOI, begonnen en heb deze binnen een half jaar afgerond. Met een tussenpauze van een paar jaar ben ik in 2019 via Boekhoudopleiding Balans Alkmaar verder gegaan met de andere drie modules en heb ik in februari 2021 het diploma Moderne Bedrijfsadministratie behaald. De weg naar dit prachtige resultaat heeft op sommige momenten ook moeilijkheden gekend, maar met ambitie, doorzettingsvermogen, steun vanuit mijn werkomgeving, mijn begeleidster en mijn gezin is het mij gelukt!

Heb je een droom die je waar wil maken? Zet je droom om in een bereikbaar doel, werk er stap voor stap naar toe en dan zal je zien dat (bijna) alles mogelijk is. Blijf stappen zetten, hoe klein ook, want stilstaan is achteruitgang. Ik wens je een goede reis op weg naar het verwezenlijken van je dromen.

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    15 juli 2024

    Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

    Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    2 juli 2024

    Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

    Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  • Kandidaat

    22 mei 2024

    Online studie bij LOI opent deuren

    Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!