"MBA, een stap verder in mijn ontwikkeling"

25 maart 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Adina Marginean – Maters

Mijn naam is Adina Marginean – Maters. Ik ben 41 jaar en woon sinds 2001 in Nederland. In 2010 ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging op de afdeling Finance & Control van het Clusius College, een groene school met veel aandacht voor de leerlingen en studenten. Als onderwijsinstelling heeft het Clusius College niet alleen oog voor de ontwikkeling van haar leerlingen en studenten, ook de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers vindt mijn werkgever belangrijk.

Na overleg met mijn leidinggevende ben ik in 2015 met veel enthousiasme aan de module Bedrijfsadministratie, zelfstudie via LOI, begonnen en heb deze binnen een half jaar afgerond. Met een tussenpauze van een paar jaar ben ik in 2019 via Boekhoudopleiding Balans Alkmaar verder gegaan met de andere drie modules en heb ik in februari 2021 het diploma Moderne Bedrijfsadministratie behaald. De weg naar dit prachtige resultaat heeft op sommige momenten ook moeilijkheden gekend, maar met ambitie, doorzettingsvermogen, steun vanuit mijn werkomgeving, mijn begeleidster en mijn gezin is het mij gelukt!

Heb je een droom die je waar wil maken? Zet je droom om in een bereikbaar doel, werk er stap voor stap naar toe en dan zal je zien dat (bijna) alles mogelijk is. Blijf stappen zetten, hoe klein ook, want stilstaan is achteruitgang. Ik wens je een goede reis op weg naar het verwezenlijken van je dromen.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!