“Met BKC® kan ik laten zien dat ik gekwalificeerd ben.”

6 juli 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Bianca de Vos

“Mijn naam is Bianca de Vos en ik ben 33 jaar oud. Voor het uitzendbureau Technicum ben ik werkzaam als administratief medewerkster bij de Noord Nederlandse Wikkelcentrale in Friesland. Als ik mijzelf moet omschrijven, dan is het dat ik ambitieus ben, leergierig en een doorzetter. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan ga ik ervoor. Eind 2020 kreeg ik van Technicum de kans voor een cursus

BKC® (Basiskennis Calculatie) die ik met beide handen vast greep.

Het meest spannende vond ik de taal. Ik ben van Duitse afkomst en heb mij alles zelf aan moeten leren wat betreft taal en schrift. Dus je kan zeggen dat dit mijn grootste uitdaging was. Alle nieuwe begrippen en berekeningen in maar liefst 5 maanden in mijn hoofd te krijgen, was naast mijn baan een behoorlijke uitdaging. Wat mij motiveerde om door te gaan, was dat ik rekenen ontzettend leuk vind en dat met het behalen van het diploma BKC er voor mij weer meer deuren open kunnen gaan op de arbeidsmarkt. Ik kan nu ook laten zien dat ik gekwalificeerd ben.

De meest waardevolle ontdekking die ik heb gedaan over mijzelf is dat ik een echte doorzetter ben. Ik heb het toch maar gedaan en weer een diploma erbij gekregen. Dit jaar ga ik door met BKB® (Basiskennis Boekhouden) om alles compleet te maken. Mijn wens is dat ik mij aan het einde van 2021 Financieel Assistent mag noemen en daar ga ik ook voor!

Wat ik anderen toe wens is succes met de studie: zet hem op! Het is mij gelukt, dus kan jij het ook.

Je bent nooit te oud om nog iets nieuws te leren, voorál als het je toekomstdromen betreft. Ga ervoor.”

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!