Met een cijfer van 8,9 voor het examen Basiskennis Boekhouden (BKB®️) voel ik me klaar voor de uitdagingen die voor me liggen

Mijn naam is Lesia Shykun en anderhalf jaar geleden ben ik vanuit Oekraïne naar Nederland gekomen vanwege de oorlog. In Oekraïne heb ik gestudeerd aan de Kiev University of Economics and Transport Technology. Na mijn studie heb ik ruim 15 jaar als boekhouder gewerkt. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in een internationaal bedrijf dat Duitse homeopathische geneesmiddelen, TM HEEL, verkoopt.

Momenteel werk ik in Nederland, maar mijn huidige functie heeft geen betrekking op boekhouding en financiën. Ik ben bezig met het leren van de Nederlandse taal en elke dag droom ik ervan om binnenkort een baan als boekhouder te vinden. Het volgen van een studie aan de Nederlandse Business School heeft mijn vertrouwen in mijn professionele capaciteiten vergroot. Ik besefte dat ik wil blijven leren en mezelf wil blijven ontwikkelen. Mijn droom is om boekhouder te worden, en ik zal er alles aan doen om mijn droom waar te maken.

Mijn eerste stap in de Nederlandse boekhoudwereld was het volgen van de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB®️) aan de Nederlandse Business School. Door een goede voorbereiding haalde ik een hoog cijfer voor het examen.

Ik wil de Associatie voor Examinering bedanken voor de gunstige voorwaarden die zij biedt voor het behalen van examens, voor de vriendelijke houding ten opzichte van studenten en voor de mogelijkheid om diploma’s voor volwassenen te behalen. Deze kansen hebben mijn weg naar een succesvolle carrière in de Nederlandse boekhouding gestart.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!