Met een cijfer van 8,9 voor het examen Basiskennis Boekhouden (BKB®️) voel ik me klaar voor de uitdagingen die voor me liggen

Mijn naam is Lesia Shykun en anderhalf jaar geleden ben ik vanuit Oekraïne naar Nederland gekomen vanwege de oorlog. In Oekraïne heb ik gestudeerd aan de Kiev University of Economics and Transport Technology. Na mijn studie heb ik ruim 15 jaar als boekhouder gewerkt. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in een internationaal bedrijf dat Duitse homeopathische geneesmiddelen, TM HEEL, verkoopt.

Momenteel werk ik in Nederland, maar mijn huidige functie heeft geen betrekking op boekhouding en financiën. Ik ben bezig met het leren van de Nederlandse taal en elke dag droom ik ervan om binnenkort een baan als boekhouder te vinden. Het volgen van een studie aan de Nederlandse Business School heeft mijn vertrouwen in mijn professionele capaciteiten vergroot. Ik besefte dat ik wil blijven leren en mezelf wil blijven ontwikkelen. Mijn droom is om boekhouder te worden, en ik zal er alles aan doen om mijn droom waar te maken.

Mijn eerste stap in de Nederlandse boekhoudwereld was het volgen van de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB®️) aan de Nederlandse Business School. Door een goede voorbereiding haalde ik een hoog cijfer voor het examen.

Ik wil de Associatie voor Examinering bedanken voor de gunstige voorwaarden die zij biedt voor het behalen van examens, voor de vriendelijke houding ten opzichte van studenten en voor de mogelijkheid om diploma’s voor volwassenen te behalen. Deze kansen hebben mijn weg naar een succesvolle carrière in de Nederlandse boekhouding gestart.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!