Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

Armanda Kolk is 24 jaar en sinds juli 2021 werkzaam bij felix. als hr-adviseur. Vraagstukken rondom personeel hebben haar altijd getrokken en in haar werk krijgt ze te maken met veel verschillende facetten van hr en salarisadministratie: ziekteverzuim, contracten, belonen, ontwikkeling én salarissen, noem het maar op! In mei dit jaar kreeg ze te horen dat ze geslaagd was voor de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®).

Ik wilde meer inzicht krijgen in de wereld van loonadministratie, en mijn werkgever stond hiervoor open en bood mij deze kans. Ik wil graag nieuwe dingen leren, ben altijd leergierig en wil mijn kennis graag toepassen in mijn werk. Met mijn opleiding PDL® sta ik nu nog dichter bij de klant. In het begin twijfelde ik of deze opleiding wel iets voor mij zou zijn. Ik ging meer de financiële kant van HR op: berekeningen maken, loonheffingen en de WKR. In de afgelopen maanden dat ik de opleiding heb gevolgd, kan ik zeggen dat dit een waardevolle studie voor mij is geweest in mijn rol als HR-adviseur.

Door de verschillende modules kom je erachter wat er allemaal komt kijken bij de loonadministratie. Je bent niet alleen bezig met lonen, maar je leert ook veel over het verband met arbeidsrecht en sociale zekerheid. Waardevolle informatie dus, die ik nu in de praktijk toepas!

Het behalen van dit diploma is een resultaat waar ik heel blij mee ben. Opleiding en werk combineren was soms een drukke combinatie. Des te trotser ben ik dat ik dit resultaat heb behaald, naast mijn werk bij felix. Voor alle andere professionals die in het HR-werkveld werken en dieper de materie rondom salarissen willen begrijpen, is deze opleiding zeker een aanrader!

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    10 oktober 2024

    Met dit diploma heb ik mijn angst overwonnen om werk te zoeken in Nederland.

    Margarita Kashoida over de reis naar haar volgende examen Basiskennis Calculatie (BKC®)

  • Kandidaat

    17 september 2024

    Een nieuwe start als boekhouder in Nederland

    Olga Bachalo over het examen Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    12 augustus 2024

    Blijf nieuwsgiering en blijf leren!

    Piet Sportel over zijn behaalde Associatiediploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!