Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

Ik ben Armanda Kolk, 24 jaar, en ik ben sinds juli 2021 werkzaam bij felix. accountants als HR-adviseur. Vraagstukken rondom personeel hebben mij altijd getrokken en geïnteresseerd. In mijn werk als HR-adviseur bij felix. krijg ik te maken met veel verschillende facetten van HR en salarisadministratie: ziekteverzuim, contracten, belonen, ontwikkeling én salarissen, noem het maar op! In mei dit jaar kreeg ik te horen dat ik geslaagd was voor de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®).

Ik wilde meer inzicht krijgen in de wereld van loonadministratie, en mijn werkgever stond hiervoor open en bood mij deze kans. Ik wil graag nieuwe dingen leren, ben altijd leergierig en wil mijn kennis graag toepassen in mijn werk. Met mijn opleiding PDL® sta ik nu nog dichter bij de klant. In het begin twijfelde ik of deze opleiding wel iets voor mij zou zijn. Ik ging meer de financiële kant van HR op: berekeningen maken, loonheffingen en de WKR. In de afgelopen maanden dat ik de opleiding heb gevolgd, kan ik zeggen dat dit een waardevolle studie voor mij is geweest in mijn rol als HR-adviseur.

Door de verschillende modules kom je erachter wat er allemaal komt kijken bij de loonadministratie. Je bent niet alleen bezig met lonen, maar je leert ook veel over het verband met arbeidsrecht en sociale zekerheid. Waardevolle informatie dus, die ik nu in de praktijk toepas!

Het behalen van dit diploma is een resultaat waar ik heel blij mee ben. Opleiding en werk combineren was soms een drukke combinatie. Des te trotser ben ik dat ik dit resultaat heb behaald, naast mijn werk bij felix. Voor alle andere professionals die in het HR-werkveld werken en dieper de materie rondom salarissen willen begrijpen, is deze opleiding zeker een aanrader!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  15 juli 2024

  Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

  Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

 • Kandidaat

  2 juli 2024

  Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

  Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!