"Met opgedane kennis arbeidsmigranten en werkgevers optimaal bedienen"

27 januari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Gerard Dooper

Ik ben een ondernemende proactieve accountant en fiscalist en mede-eigenaar van onder andere Organized Flex.

De nieuwe stap die ik in mijn leven heb gezet is het opzetten van Organized Flex. Wij stroomlijnen de werk- en salarisprocessen van arbeidsmigranten die met name werkzaam zijn in Nederland en overige Europese landen en tegelijkertijd ontzorgen we werkgevers die werken met deze arbeidsmigranten en door de complexe regelgeving door de bomen het bos niet meer zien.

Het meest uitdagende hieraan is dat deze arbeidsmigranten op basis van een A1 status (sociaal verzekerd in het land van herkomst en belastingplichtig in het land waar ze werken) verloond moeten worden in genoemde landen. Vandaar mijn motivatie om deel te nemen aan de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®).

Grootste uitdaging was dan ook het succesvol afronden van deze opleiding, om zo, met de opgedane kennis, arbeidsmigranten en werkgevers optimaal te kunnen bedienen.

Mijn motivatie voor het behalen van het diploma was om een nog professionelere partner te worden voor bedrijven en organisaties die met ons willen samenwerken.

Ik ben er trots op dat ik, door het behalen van het diploma, nog beter in staat ben om me te onderscheiden en hierdoor mijn diensten, met nog meer deskundigheid, kan aanbieden aan mijn relaties.

Mijn grote droom is om mijn organisatie te positioneren in de markt als het meest betrouwbare platform voor werkgevers die volledig ontzorgd willen worden bij het professioneel inhuren van arbeidsmigranten.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!