"Met opgedane kennis arbeidsmigranten en werkgevers optimaal bedienen"

27 januari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Gerard Dooper

Ik ben een ondernemende proactieve accountant en fiscalist en mede-eigenaar van onder andere Organized Flex.

De nieuwe stap die ik in mijn leven heb gezet is het opzetten van Organized Flex. Wij stroomlijnen de werk- en salarisprocessen van arbeidsmigranten die met name werkzaam zijn in Nederland en overige Europese landen en tegelijkertijd ontzorgen we werkgevers die werken met deze arbeidsmigranten en door de complexe regelgeving door de bomen het bos niet meer zien.

Het meest uitdagende hieraan is dat deze arbeidsmigranten op basis van een A1 status (sociaal verzekerd in het land van herkomst en belastingplichtig in het land waar ze werken) verloond moeten worden in genoemde landen. Vandaar mijn motivatie om deel te nemen aan de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®).

Grootste uitdaging was dan ook het succesvol afronden van deze opleiding, om zo, met de opgedane kennis, arbeidsmigranten en werkgevers optimaal te kunnen bedienen.

Mijn motivatie voor het behalen van het diploma was om een nog professionelere partner te worden voor bedrijven en organisaties die met ons willen samenwerken.

Ik ben er trots op dat ik, door het behalen van het diploma, nog beter in staat ben om me te onderscheiden en hierdoor mijn diensten, met nog meer deskundigheid, kan aanbieden aan mijn relaties.

Mijn grote droom is om mijn organisatie te positioneren in de markt als het meest betrouwbare platform voor werkgevers die volledig ontzorgd willen worden bij het professioneel inhuren van arbeidsmigranten.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!