Mijn PDL®-diploma: een avontuur in groei en doorzettingsvermogen.

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Joanne Reeves over het behalen van haar PDL®-diploma

Mijn naam is Joanne Reeves en het afgelopen jaar is een reis geweest vol groei, ontwikkeling en doorzettingsvermogen. Allemaal dankzij het behalen van mijn Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) bij Markus Verbeek Praehep, de opleider. Ik wilde meer inzicht krijgen in de wereld van loonadministratie, dus besloot ik deze opleiding te volgen. Het was een leerzame ervaring en mede dankzij de fantastische docenten die zelfs de meest complexe onderwerpen duidelijk en boeiend wisten uit te leggen.

De lessen waren helder en de theorie werd op een boeiende manier uitgelegd. Maar, zoals bij elk groot avontuur, waren er obstakels die overwonnen moesten worden. De examens, die een belangrijk onderdeel van de opleiding vormden, bleken uitdagender dan verwacht. Sommige vragen vereisten meer begrip en inzicht, wat me uitdaagde om dieper in de materie te duiken. Het examen Arbeidsrecht & Sociale zekerheid niveau 4 heb ik de eerste keer niet gehaald. Daarom vroeg ik een inzage aan en reisde naar Amersfoort voor feedback. Zodat ik de kennis kon toepassen bij het volgende examen.

Ondanks deze uitdagingen ben ik trots en opgelucht dat ik mijn PDL®-diploma heb behaald. De kennis die ik nu bezit over loonadministratie is van onschatbare waarde in mijn professionele leven. Het was soms moeilijk, maar ik besef dat ik gegroeid ben en iets heb bereikt waar ik trots op kan zijn en dat geeft me veel voldoening.

Dit avontuur heeft me niet alleen geholpen om mijn carrièredoelen te bereiken, maar het heeft me ook geleerd dat doorzettingsvermogen en passie voor leren, de sleutels tot succes zijn!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!