Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

Hallo! Mijn naam is Tessa Koeman – Schram. Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet. Wat meer mezelf iets gunnen en investeren in mezelf. En soms is het stappen in het onbekende een verrijking! Met de kans die ik kreeg via Stapbudget werd de keuze een stuk makkelijker.

Een jaar geleden ben ik gestart met de opleiding Middle Management (hbo-ad) bij NTI met als resultaat een Associatie Nemas diploma op zak. Ik was op zoek naar meer diepgang en kennis om mijn werk nog beter en mooier te kunnen uitvoeren. Deze opleiding sloot daarbij perfect aan. En natuurlijk weer een mooie aanvulling op mijn CV.

Zelf een planning gemaakt waarbij er ruimte was voor ontspanning was mijn houvast. Maar iedere week moest er wel wat gedaan worden. In een druk gezinsleven en drukke baan was dat een behoorlijke uitdaging. Maar toch avonden vrijgemaakt om te leren en in de (zomer)vakantie met lesboek aan het zwembad of terras. Het was soms afzien, maar was het meer dan waard!

En het is waar….na het volgen van een opleiding zit je in een heerlijke flow en wil je weer een opleiding starten. We zullen zien welke dat zal worden.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  8 april 2024

  Een traineeship biedt een unieke kans om het payrollvak te starten en je doelen te behalen!

  Ceona Best over haar traineeship bij SD Worx Bood

 • Kandidaat

  25 maart 2024

  Opleiding tot salarisadministrateur bij SD Worx: de theorie meteen in de praktijk brengen

  Linda Kool en Ceona Best van SD Worx over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  11 maart 2024

  Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

  Oksana Zviahintseva over haar behaalde Associatie-examen

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!