Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

Hallo! Mijn naam is Tessa Koeman – Schram. Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet. Wat meer mezelf iets gunnen en investeren in mezelf. En soms is het stappen in het onbekende een verrijking! Met de kans die ik kreeg via Stapbudget werd de keuze een stuk makkelijker.

Een jaar geleden ben ik gestart met de opleiding Middle Management (hbo-ad) bij NTI met als resultaat een Associatie Nemas diploma op zak. Ik was op zoek naar meer diepgang en kennis om mijn werk nog beter en mooier te kunnen uitvoeren. Deze opleiding sloot daarbij perfect aan. En natuurlijk weer een mooie aanvulling op mijn CV.

Zelf een planning gemaakt waarbij er ruimte was voor ontspanning was mijn houvast. Maar iedere week moest er wel wat gedaan worden. In een druk gezinsleven en drukke baan was dat een behoorlijke uitdaging. Maar toch avonden vrijgemaakt om te leren en in de (zomer)vakantie met lesboek aan het zwembad of terras. Het was soms afzien, maar was het meer dan waard!

En het is waar….na het volgen van een opleiding zit je in een heerlijke flow en wil je weer een opleiding starten. We zullen zien welke dat zal worden.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  15 juli 2024

  Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

  Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

 • Kandidaat

  2 juli 2024

  Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

  Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!